Hag kompisar!

Jag tycker att det är ganska viktigt att hästar har hagkompisar och jag tänkt berätta lite om vilka av våra hästar som stått med vilka. Jag berättar om de som stått en längre tid.

Shadow och Oktas:
De har stått med varandra väldigt mycket och länge men några gånger har de varit ifrån varandra då någon annan häst behövde en hagkompis eller liknande. Oktas var väldigt öveskyddande mot Shadow och vissa av de gånger de stod i olika hagar rymde oktas och stälde sig utanför Shadows hage. Ja de båda var otroligt söta:)



Shadow och Don:
De båda stod inte med varandra så länge då Don till slut gillade shadow för mycket och var för på så Shadow fick inte vara ifred vilket han tyckte var väldigt jobbigt. Men till en början var de super söta.



Shadow och Fire:
Shadow och Fire fick gå ihop när vi flyttade till elvskogen och de blev jätte glada. Dels Fire eftersom han tidigare stod ensam och även Shadw eftersom han inte stod med ponny och inte hade gjort det på flera år. De fick sedan gå ner i gräshage och det tyckte de om mycket och passade båda bra eftersom de åt och sedan busade. Men sedan när de kom up till en vanlig hage så ville Fire busa hela tiden efterssom det då inte fans någon mat. Detta ledde till att Shadow blev vallad och sedan så sträckte han sig.



Don och Oktas:
Sedan när Oktas kom till elvskogen (Shadow och Fire stod då) så stod Don ensam och då passade det bra med dem, de testade och allt har till nu gått jätte bra.



Shadow och Biggen:
Nu står Shadow och Biggen´, mellan dem var det kärlek vid första ögonkastet och de trivs jätte bra:) De kelar mycket och busar lite ibland men  eftersom Shadow är högst i rang blir han inte jagad eller vad man skall säga. Han kan göra vad han vill.

Pussas gör de också<3

Fire och Nero:
De passar jätte bra eftersom de är ganska lika, båda vill bus mycket och så. Ja de passar bra helt enkelt. Första gången de träffades hälsade de knapt på varandra utan började busa direkt, de har även passat bra fram tills nu.


Ja så här har våra hästar stått.

Kram

Kommentera!<3
Postat av: Coches- Frågestund på våran ridblogg

sv: Förlåt att jag inte har svarat. Jag är inte så inne i bloggandet just nu. Iallafall så har jag fått mejlet :)

2011-04-06 @ 19:26:38
URL: http://coches.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0