Förlåt!

Förlåt för att jag inte bloggat på hela dagen är verkligen super ledsen men har varit igång hela dagen och sov inte särskilt mycket inatt heller!

I börjag av dagen hittade vi på massa skoj med Cornelia och Ida och sen åkte vi tsm till stallet och nu har vi kommit hem och käkat middag! AA, en full dag i alla fall. Men det har varit så himla roligt också!

 lite om grönan då...

Vi va där i massa timmar och hade as kul...åkte massa roliga saker och jag kan inte skriva allt utan väljer dem roligaste grejerna!

1. Spökhuset...va as läskigt och vi hängde BOKSTAVLIGT TALAT  på några främlingar för att vi va så rädda! Asså as läskigt! först gick vi med några killar och tejer (vuxna) sen gick vi med några kill tonåringar typ...dem tyckte nog att vi va dumma i huvudet. För asså när det kom en kille och jaga oss vi sprang typ på dem och tryckte ut dem på ba´lkongen och jag sprang nog i i några väggar på vägen. haha! Sen så va vi lite smart och klämde in oss mällan två grupper så vi hade tre tjejer i 20 års åldern framför oss och några andra bakom oss. men vi ble endå as skrämda och lilla ida klamrade sig typ fast vid en av 20 åringarna. Asså man kan inte göra annat än att skratta nu efteråt men asläskigt va det i alla fall! :S

2. Vi testade blåtåget eftersom det var omgjort och då e det ju kul att se förändringarna. Vissa va faktiskt riktigt läskiga...typ det inbygda fingret i stolen so kom ut och tryckkte en i ryggen!

3. testade nya twister, som va ganska rolig men endå lite läskig. haha...mådde illa redan i kön...tro inte att det blev bättre medans vi åkte!

4. Vi stog typ 20 meter från danny! coolt, va!

Haha! Vi hade super roligt i alla fall! :)



Kommentera!<3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0