Hagar!

Jag tycker att det är väldigt viktig att ens häst går tillsamans med andra hästar eftersom dem är just FLOCKDJUR! Men nu är det så tråkigt att alla våra hästars hagkompisar ska flytta eller säljas! Det är lite synd eftersom då måste vi hitta nya hagkompisar till dem (vilket ibland är svårt) sen så vill man ju att hästarna ska gå med den hästen dem går bra med och man kanske inte hittar en ny som den går lika bra med.

Dons hagkompis ska säljas, Shadows hagkompis ska säljas och Fires hagkompis ska flytta. Oc tyvär fungerar inte Shado med don eller med Fire och vi tror inte att Fire och Don kommer funka heller...men vi kanske teastar jag vet inte.

Fire och shadow fungerade sommar tid, då dem kunde äta men på vintern blev Fire för mycket på SHadow och don var ochså för mycket på shadow. Don behöver alltså nån som är högre i rang än honnom själv och fire och Shadow vet jag inte riktigt varför det inte funkade...Fire är högst i rang i sin hage, men det funkar ju...så vet inte riktigt varför dem inte fungerade!





Kommentera!<3
Postat av: FIA

Det är så intresant med hästarnas rangordningar! Det visar verkligen att de är speciella individer! :-D



// Fia

www.fiaalbertsson.spotlife.se

2011-08-30 @ 21:02:49
URL: http://www.fiaalbertsson.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0