Dag 2- Hur vi började att rida

Ja nu är det dags för oss att berätta hur vi började att rida;)

Alltid på hästryggen:
Vi började att "rida" eller vad man skall säga när vi gjorde saker. Alltså när vi var på skansen och liknande. Vi har nämligen kollat igenom bilder från liknande akktiviteter och varje gång sitter vi på en häst under ett ponny varv:S Ja ganska gulligt tycker jag. Vi ser väldigt glada ut uppe på häst ryggen i alla fall.


Ridskola:
Ja som de flästa började vi rida på ridskola (ordentligt) fast vi började inte riktigt som vanligt;) Ja mamma var ordförande på en ridskola så vi fick möjligheten att "hyra" ponnysar från ridskolan så någon gång ibland red vi i ridhuset på en liten ponny och då var även en ridlärare med:) Vi red ju inte så seriöst så men a det var lite i alla fall:)

Ridskola på riktigt:
Sedan var det dags för oss att börja på riktigt på ridskolan och där red vi en gång i veckan och ja kommer inte ihåg vilka dagar men det flyttade runt lite. Ja vi red olika dagar och för olika ridlärare men vi red i alla fall bara på ridskola tills vi började rida Shadow och vår medryttar häst. Sedan dess har vi ridigt lite olika hästar som sedan ledde till dit vi är idag:)

Tyvärr kan jag inte lägga upp en bild då alla bilder ligger på en dator som för tillfället inte är inkopplad:( Ja tyvärr

Ja lite info i alla fall

Kram

Kommentera!<3
Postat av: Elli

Bi red på lördagar iallafall :D Gamla goda tiden... :p



Hittade btw lite bilder på mammas mobil från då... Ska nog se till att ladda upp de snart! :P

2011-02-02 @ 22:10:17
URL: http://ryttarnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0