Dag 1, presentation!

Nu tänkte jag presentera oss och våra hästar! :)

Vi är två tvillingsystrar som heter Caroline och Jennifer! Vi har två ponnyer som heter Shadow och Esse Gotdfire. Vi är fjorton år och har ridigt i många år (ca 8). Vi bor i stockholm och har våra hästar i ett inakorderings stall. Vi båda rider mest dressy eftersom Shadow är så gammal och Fire har pålagringar så får dem inte hoppa. :(

Ibland rider vi mamma och pappas häst Don Habitus. Men han skadade sig i januari 2010 och är inte helt igång ännu.


Shadow:
Shadow är en flugshimmel på 23 år. Men det märks inte så ofta! Haha Man tror snarare att han är fjorton. När Shadow var ung så gick han mycket fälttävlan och var väldigt duktig på det. Vi tävlade ganska mycket 2008 då Croline var med Lagalsvenskan div 2 i dressyr och Jennifer var med i lag alsvenskan div 2 i hoppning på Shadow. Shadow är våran lilla bäbis som betyder väldigt mycket för oss. Jast nu tävlar vi inte så mycket på honnom eftersom han inte tycker att det är så roligt att tävla dressyr.

Hur vi hittade Shadow:
Vi var medryttare på våran kompis ponny som flyttade till stalllet där Shadow stod. Stallägaren tipsade om att dem som ägde honnom funderade på att fodervärda ut honnom till någon i stallet. Men vi hadde inte tid med hela veckan så då tog vi honnom på halvfoder och stallägaren tog andra halvan eller först tog vi det på prov i några månader och på juafton fick vi reda på att vi skulle få ha honnom på halvfoder. Sen har det bara trappats upp från halvfoder till helfoder osv. Och 2008 på våran födelsedag fick vi honnom :)!

Jennifer 2008 Lag alsvenskan!

Caroline på ån klubbtävling.

Caroline på nån klubbtävling.


Esse Goldfire:
Esse Goldfire eller som vi kallar honnom Fire är en mycket fin och trevlig New forest valack. Hän är brun och jätte söt. Fire är 13 år gammal. Vi har inte hunni tävla så mycket eftersom vi inte har haft honnom så jätte länge.

Hur vi hittade Fire:
Vi hittade fire genom våran tränare som kände hon som äger honnom. Vå åkte dit och provred ute då det var vinter och vi gillade honnom mycket. Vi ville prova honnom igen och då åkte vi till ett ridhus. Vi ville självklart ta honnom på foder. men det dröjde ett tag innan vi kunde ta hem honnom eftersom det krånglade med stallplatser. Han komm till oss den första april 2010. Vilket april skämt va? Nej jag bara skojade.

Det är bara jennifer som har tävlat fire. Hon har tävlat två klubbtävlingar. Därför är det bara bilder på henne och Fie.



Detta var en liten presentation av oss och våra hästar!

Kram, kram


Kommentera!<3
Postat av: Mimmi

AAww! Superfina hästar! :)

2011-02-01 @ 20:54:11
URL: http://skackarna.blogg.se/
Postat av: Sanna

Super fina hästar :D men gillar Fire stark :)

2011-02-04 @ 10:54:34
URL: http://asslatjejerna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0