Skugga!

En sa som jag tror att ganska många glömmer nu på sommaren när det är såhär varmt är att det är viktigt att hästarna får möjlighet till skugga för annars har inte hästarna någon möjlighet att skydda sig från värmen och solen. Därför tycker jag att man ska tänka efter innan man släpper ut en häst i en hage nu på sommaren, se till att det finns skugga och rent vatten för om du skulle tycka om att bli instängd runt ett högt elstängsel så att du inte kan ta dig ut utan att få en stöt på en plats där solen ligger på där det är 25-30 grader varmt och du har bara lite smutsigt vatten och lite mat, där ska du sitta i 10 timmar, Ja inte okej därför är det väldigt viktigt att hästarna ocksp får möjlighet till att stå i skugga och dricka rent vatten för det har vi, vi kan gå in om det blir för varmt ute, svalka oss i vattnet k¨ja massor men varför ska inte hästarna få göra det jo för de kan inte liva fritt vi måste hålla koll på dem men det minsta man kan göra är att se till att de har tillgång till livsviktiga saker.

Vad tycker ni? Håller ni med.....kommentera vad du tycker bästa resonemanget på varför man ska låta hästar ha på ett visst sätt i värmen får en länk på bloggen.


EN bild på Fire i sin hage där han har valt att stä

Kommentera!<3
Postat av: Matilda

gör gärna som jag, skänk en tanke till Norge. Visa ditt stöd genom att göre ett inlägg i din blogg med en bild och där du kanske skriver något fint! :)

2011-07-25 @ 01:46:05
URL: http://matildas.blogg.se/
Postat av: Elvskogsmuppen

Det roligaste är att hästar inte alltid står i skuggan för svalka, utan där det blåser mest :P

2011-07-25 @ 02:08:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0