Tack för era åsikter om bloggen!

Fick en komentar av en säkert jätte söt kille eller tjej!

vill inte verka elak eller något, men jag gillar verkligen er blogg, men snälla kan ni inte fixa en lite finare design? innehållet är super bra i bloggen, men designen är inge vidare..
aja, fortsätt med alla intresanta och bra inlägg!(YY)

Du e verkligen inte elak, seånna här komentarer e presis vad vi vill ha, så vi kan förbättra bloggen. Det e faktiskt det vi vill, ta en era åsikter, göra det bästa av dem, göra bloggen bättre, få fler läsare, ta vara på deras åsikter och om och om igen! Det e vad vi vill med bloggen. Så du e f*n riktigt snäll som skriver dina åsikter.

Jag kan hålla med dig, disignen e inte den roligaste och bästa! Vet! Men jag e inte jätte bra på sånt och känner inte så många som e det och har tid heller. Sen käns det så onödigt att köpa en disign för några hundra kronor när vi inte har så många läsare! Så om ni skulle vilja göra en disign.

En av er har gjort den nuvarande, och dden e såå mycket bättre än den förra. Men om nån av er e bra på sånt och vill göra en gratis mot typ en länk eller gästbloggsinlägg. Så e det bara att komentera! Om det e nått mer ni vill göra anorlunda, SNÄLLA KOMENTERA. Så gör vi det bästa vi kan för att göra alla nöjda!

Till du som komenterade:
Tack, Komentera gärna hur du vill att den ska se ut, och fler åsikter!


Kommentera!<3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0