Hur F lyckas man med...

.... att riva sig själv så att man blöder? Det kan jag inte riktigt förstå men kan bara säga att jag lyckats. Jag satt och läste en bok och sedan när jag vände blad märkte jag att det var blod där mitt finger varit. Jag hade kliat mig i hårbåtten och märkte att det vär därifrån blodet kom. Ja jag vet ärligttalat inte hur jag lyckas....



Ja vad har du gjort som är klantigt? Den som kommenterar det roligaste/klantigaste får en länk i en vecka så bjud på dig själv.

Kram

Kommentera!<3
Postat av: Hanna

Hejsan, detta är kanske inte är så passande till kategorin "klantigt" utan själv hade jag sagt "pinsamt". men iallfall väljer jag att skicka (eller kommentera) in detta till er.. :)

--

Det var en dag för ca 1 år sedan (ja, det var förra vintern så det var ett tag sen.) så skulle vi till vångabacken. Jag var där med min bror och med min farmor (farmor skulle följa med oss och ta fota och sådana onödiga saker..) Jag och farmor stod i kön till att låna skidor och pjäxor medan Henrik skulle gå och hämta stavar.. och medan han var iväg stod vi bara där och "små" pratade. Det kom en kille brevid mig och då trodde jag det var Henrik och sa "tog du inte stavar till mig..?" farmor stod och skratade jätte jätte länge. och det pinsamaste med detta var ju att han var lika gammal som mig.. haha. fast om man tänker tillbaka till det nu är det kanske inte så pinsamt, men ändå lixom.. ;)

haha.. :p

Lycka till med er blogg, :D

2011-03-10 @ 10:52:22
URL: http://hannaasdagbok.blogg.se/
Postat av: sofie

haha jag är en otroligt klantig person av mig bara allmänt haha händer någonting hela tiden som igår klämde jag båda mina fingrar i stall dörren och nu är de blåa och helt offside.

Me iaf för nått årsen var jag med i lucia tåget.

Vi hade levande ljus och jag av alla människor skulle bära de.

Jag gick lungt och sjöng den där santa lucia sången och mitt i allt trampar jag på mitt linne flyger men som tur är slocknar ljuset på vägen ner.

inte nog med de jag kommer upp på scenen och gjorde ett ''nummer'' med ett ex antal andra tjejer och jag var som den sista som skulle hämta ljusen som vi lämnat till killarna undertiden..

Men jag bara traskade rakt över scenen och hämtade de och ställde mig på ''min'' plats hela skolan garvade (A)

Och ännu var de inte slut jag av någon konstig anledning kom på att jag skulle göra någon ninja spark och snart som jag är gör jag ju de och landar rakt upp och ner och slår svanskotan så jag inte kunde sitta resten av veckan haha :p

Och än äre inte slut utan när jag kom hem satte jag på popcorn i mickron men glömde dit dem de började ryka brandlarmet gick jag sprang ut och tänkte inte alls på att ta ut dem så jag stod och hoppade på bron.

mamma kommer in och om de hade varit en halv minut till hade huset brunnit ner (A)

hhaha samma lunch hällde jag btw spagetti och köttfärs sås i skorna!

hahah vet att de låter lite overkligt men allt jags sagt är sant ahha och att de hände på samma dag :p

lite pinsamt vare ju emn tror jag är van :D

tack för en sjukt bra blogg btw :P

2011-03-10 @ 22:03:05
URL: http://souffipropp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0