Hur vi fick Shadow!

Historien bakom Shadow är ganska long för det tog lite mer än ett år från att vi träffade honnom till att han blev vår. Och den resan har varit underbar och från den dagen till idag har också varit underbar. Shadow är en fantastisk häst som älskar sina vänner och som inte riktigt gillar vem som hälst. Han är helt underbar och nedan är vår histora med honnom.

Första gången vi såg honnom:
Ja vi hade en medryttar häst då som stod på samma stall och när vi först såg honnom visste vi inte att det var den hästen vi skulle provrida för att ev. ha på halvfoder. Stallägaren pratade med oss om detta andra gången vi träffade henne men att det var just Shadow had hon inte berättat.

Ja vi gick in i stallet och såg en underbart söt ponny titta på oss från en av uteboxarna. Vår kompis som då var med tyckte att han vra supersöt och det tyckte vi med. Men vi intalade oss själva att tycka att vår medryttar häst var mycket sötare för att vi var så glada att få rida henne. Men egentligen blev det nog kärlek i första ögonkastet som inträffade och vi tyckte att Shadow var sötare än någona annan.

Första ridningen:
Gissa om vi blev glada när vi fick reda på att det var den söta ponnyn som vi sett tidigare. Han var super snäll och det ända han gjorde var att stanna när han längre inte ville jobba.:) Vi gillade honnom mer och mer för varje gång vi hälsade på honnom och red honnom.

Halvfodervärd:
Vi hade Shadow på prov i två månader som halvfodervärd och sedan på Julafton samma år fick vi reda på att vi fick honnom på halvfoder. Ja vi blev självklart superglada och förstod att vi skulle få tillbringa mycket tid med den häst vi älskade.

Helfodervärd: 
Några månader senare så sa den andra halvfodervärden upp sig och då fick vi honnom på helfoder. Ja vi bleb självklart superglada. Efter det red vi honnom mycket i både hoppning och dressyr. De hopptränare som vi tränade för tyckte att Shadow ver en underbar häst som hoppade otroligt fint i alla lägen.:) Ja man var inte tvungen att lägga honnom mot ett hinder utan han fixade allt själv och det är inte många D-ponnyer som gör det. I alla fall inte de jag hoppat med;) Han var även otroligt fin i dressyren och så otroligt snäll. Gjorde aldrig något dumt. Han älskade att gå ute och blev pigg och glad men inte mer än så.
 
Dagen vi fick honnom:
Sedan kom den underbara dagen då vi fick Shadow det var på våran födelsedag. Han stod där i stallgången med en rosett runt halsen men vi förstod inte någonting. Vi vågade inte hoppas så de fick nästintill berätta innan vi fattade och då blev vi super glada så klart. Efter det så har bara allting blivigt bättre. Vi har blivigt otroligt duktiga på att rida och han blir finare och finare.

Denna underbara häst har ett hjärta av guld och är en underbar häst som vi älskar mer än något annat.


Otroligt fina Shadow med ett hjärta av guld och sötare än socker

Kommentera!<3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0