Ridning imorgon! :)

Imorgon skall vi nog få rida en lektion på tyresö som tack för hjälpen under prao veckan. Vilket är lite nervöst eftersom jag inte tror att det kommer gå så bra eftersom jag är van med våra ponnysar och inte andra. Men vi får hoppas att det går bra.

Våra är ju mer välridna än ridskolehästar eftersom det bara är vi som rider dem på ett konsestant sett. så det skall bli lite spännande att se om jag kan rida en ridskole häst. Ja det är faktiskt ganska stor skilnad på en häst som är van att bli riden av en och samma person och hästar som blir ridna av många olika personer. De som blir ridna av samma person är ofta lydigare mot den personen eftersom samma person rider på samma sätt och kan då få den efekten den vill av de hjälper den ger som ryttare. Ja ni kanske förstår.:P

En kul grej, att man får rida som tack för hjälpen (om vi nu får det). annars blir det ju bara jobb på jobb. :)

Vi får hoppas att det kommer gå bra. Sen skall vi äta pizza till lunch med Sofia och Linda (dem andra som praoar). Sofia är jätte snäll och går i 8 som oss (inte samma skola) och linda är också jätte snäll och går i nått gymnasium.

Ja i alla fall så får vi se hur det blir imorgon, om vi får eller inte får rida visar sig nog:P


Kram

Kommentera!<3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0