Hiss

En sak som jag måste Dissa är raktklippta pannluggar på vissa hästar. Ja vissa hästar passar verkligen inte i det så istället för att tänka på tränden tycker jag att du ska tänka efter och se hur din häst ser ut i vad... Ja så tänk efter på vad du tycker och sen vad din häst passar i inte efter trenderna...


Ja jag tycker inte om raktklippt pannlugg.

Kram


Gårdagens ridpass Fire!


igår red ju jag Fire! Det var roligt, eftersom jag oftast rider Shadow. Fire var lite tittig i början av ridpasset, men han blev verkligen super fin i slutet! Han var verkligen super duktig och jag är såå nöjd med honnom!

Han var mhjuk och fin och slappnade av bra i slutet, så jag är super nöjd med min lilla ponny! :) Eller lilla, men aa ni fattar! ;)Jag kommer igåhåg förstaa gången jag red dig...och nu. Hur anorlunda du är...eller det är nog jag som har utvecklats. Men du är spå himla fin och jag älskar dig såå mkt!


Ridpass Shadow 30/8Ja igår joggade jag Shadow i ridhuset, han var jätte fin, ja verkligen super fin, jag tränade på tempovexlingar och mest lydnand i största almänheten och han var så fin, ja är verkligen super nöjd över ridpasset.


Snyggingen <33

Kram


Skoldags

Nu är det skoldags då... J men det e ändå nice då vi e lediga på freda så bara två skoldagar kvar...
Ja idag har vi även kursdag så vi ska jobba med biologi och hemkunskap + idr eller so ja vet inte riktigt ja vi haar börjat med hälsa delen typ i idr ja ska typ lära sig om foder och så... ja vet inte riktigt vad vi ska jobba med... Ja så vi får se lite vad vi ska jobba med.Kram

Beställt den!

Nu har mamma beställt klippmaskinen! :)

mamma beställde klippmaskinen idag med ett extra blad som inte tar lika mycket (då vi tycker att 2,3 mm är lite för kort) men det ska bli skönt att kunna klippa Shadow och även fire (om det går...) MEn vi får hoppas att kommer snart!
Hagar!

Jag tycker att det är väldigt viktig att ens häst går tillsamans med andra hästar eftersom dem är just FLOCKDJUR! Men nu är det så tråkigt att alla våra hästars hagkompisar ska flytta eller säljas! Det är lite synd eftersom då måste vi hitta nya hagkompisar till dem (vilket ibland är svårt) sen så vill man ju att hästarna ska gå med den hästen dem går bra med och man kanske inte hittar en ny som den går lika bra med.

Dons hagkompis ska säljas, Shadows hagkompis ska säljas och Fires hagkompis ska flytta. Oc tyvär fungerar inte Shado med don eller med Fire och vi tror inte att Fire och Don kommer funka heller...men vi kanske teastar jag vet inte.

Fire och shadow fungerade sommar tid, då dem kunde äta men på vintern blev Fire för mycket på SHadow och don var ochså för mycket på shadow. Don behöver alltså nån som är högre i rang än honnom själv och fire och Shadow vet jag inte riktigt varför det inte funkade...Fire är högst i rang i sin hage, men det funkar ju...så vet inte riktigt varför dem inte fungerade!

Stallet nu!

Nu ska vi dra till stallet... Ja känner mig riktigt dålig men det är i alla fall bra att jag orkar till stallet... Ja visst jag får inte bli sjuk men kan inte hålla mig borta från stallet. Sen tycker jag att så länge man orkar med så är det bättre att göra saker, lixom vad ger det att ligga hemma i sängen för att inte bli sjukare ? Ja bättre att va igång och om det blir värre går det över fort i alla fall :S

Men jag måste också säga att jag mår myckt bättre nu när jag fått i mig lite mat och piggnat till lite. I alla fall så ska hästarna joggas i ridhuset idag (tror jag). Ja jag ska jogga Shadow <333 ja sen så vill Carro rida Shadow typ hela tiden inför tävlingen...Kram

Känner mig sjuk!

Jag känner mig sjuk...Inte kul! Men det är bara att ta sig i kragen och försöka kämpa.

Får inte vara sjuk, inte nu, verkligen inte. Jag måste få en bra start i skolan och då kan man inte vara sjuk! MEn det är inte så kul att känna sig såhär... kom hem och somnade, lyckat. Men jag var sååå himla trött!

Men nu har jag förflyttat mig till soffan och ser på TV, men vill gå tillbaks till sängen!Ser inte ut såhär nu, direkt. Ser ut som om jag inte sovit på två dagar och men ska hålla mig vaken! Haha!


Hemma!

Nu har jag kommit hem, eller ja, vi!

ikväll blir det stallet ikväll! :) Ska flytta in lite grejer till nytt skåp eller asså vi ska ha en ny sadelkammare ja, i alla fall...så ska vi kollaa hur det ser ut och så! Eller a, jag vet inte riktigt hur det ser ut...spännande!

Men dagen idag var ganska tråkig...hade idrott, men vi hade ganska mycket lektioner idag så väldigt lite ws. Men idrotten var vell helt ok...men, men!

i alla fall så ska jag shilla lite nu, fixa lite inställda till er tills när vi e i stallet!

Men nu ska jag nog dricka en kopp te! :)


Gott!


Vad är det för fel!

Vad är det fel på världen?

Asså ibland undrar jag hur vi mäniskor har blivit som vi blivit...asså vi fick en changs att leva på jorden och då går vi runt och mördar varandra och andra djur utan andlending! okej, man kan få äta kött! Men som det jag länkade förut om fölen! Det är så himla sjukt, och allt annat..att folk slaktar andras hästar och sånt...lixom vad håller vi på med!

Jag blir riktigt arg när jag tänker på att vi, vi mäniskor har tagit massa oskyliga liv. Okey alla gör inte sånt, ganska få faktiskt...men det är sjukt!
Hiss

En sak som jag ¨måste Hissa e denna klippmaskin, den är lätt och bra, enligt mig. Ja vi ska trolitvis köpa denna men jag kan starkt rekomendera den...Kram

Skolan då..

Ja idag e det tisdag och vi ska nu åka till skolan, vi ska ha idr, engelska och matte idag sen blir det lite ws också..
Ja i alla fall så blir det en ganska chill dag, ja halva dan går typ till idr, så ganska nice...

Ja men nu måste jag dra


Kram

Måste plugga!

Nu ska jag plugga lite i matte och lite annat. Har inget direkt prov snart eller det är över en vecka till nästa prov...skönt! :)

Det är skönt eftersom då kan man lägga mer tid på steg ämnerna! Men i alla fall ska jag plugga matte nu! :)Plugga, plugga plugga!


Hiss

En sak som jag måste Hissa är denna...Denna tycker jag är jätte bra eller ja den hjälper ganska mycket och jag tror att den kan va nyttig att rida med ibland, så jag måste helt klart Hissa den...

Kram

Ridpass Fire 28/8Ja igår red jag Fire i ridhuset. Han var så fin, ja verkligen jätte fin. Jag tränade på enkla bytena som gick jätte bra sedan tränade jag på lite öpna och sluta, det gick jätte bra, ja vi kommer mer och mer framåt hela tiden vilket e jätte roligt...

Ja han var super fin och jag är jätte nöjd över ridpasset.Kram

Skolan

Nu ska vi dra till skolan, ja det e stegdag idag så det blir att jobba med matte, svenska, spanska och engelska... Ja denna veckan e ändå ganska nice ja vi e ju lediga på freadg :) Ja det är ju inte direkt jobbigt, haha

Ja men i alla fall så ska vi åka nu:) JA vi ko0mmer ganska tidit till skolan då mamma kör oss samma tid som vi behöver åka om vi åker komunalt och vem väljer då inte bil ? :o

Ja men i alla fall får ni några roliga inlägg.

Dagens outfit blir detta linne med ett par ljusblå jeans.

Kram

Gårdagens ridpass Shadow!Igår red jag Shadow i ridhuset. Han var super duktig och jag tränade lite delar till proramet som jag skall tävla sen! Han var verkligen jätte fin! <3 tränade också på att han skulle gå i en lite kortare form och han var bara såååå fin!

Jag är så himla stolt och nöjd över honnom! <3In my <3 forever!


Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta för evigt! Jag älskar dig såå himla mycket!


Skolan imorn då...

Ja imorgon är det dags för skolan igen... Men veckan e ändå ganska nice, ja vi e lediga på fredag så kan inte klaga. Ja i alla fall så har jag duchat nu och tagit fram pluggsaker ska se lite på tv sen blir det väl sängen då... Ja passar på att Sova ut nu när jag är hemma i tid :P Ja för ibland kommer vi hem till 22:30 och ska då fixa allt inför skolan ja då passar jag på inatt...

Ps: Nån som har tips på snygga toppar, ja hittar typ inga... Tipsa gärnaExempel på tröjor/ linnen jag brukar ha i skolan..

Kram

Vilka gör så???

Vilak gör så! Detta e sjukt! Jag fattar inte vad det är för fel på vissa mäniskor!!

Kolla in DETTA!

R.I.P <3


Tips!

Ett tips till er som börjar tröttna på någon utrustning som hjälm, ett träns ellr kanske schabrak. Ja då kan ni blinga dem sakerna. det går att köpa blingstenar lite överalt vet faktist inte en exakt affär men hobbyaffärer borde ha det, ja det är ett tips till er för det blir en stor förändring utan att behöva köpa ett helt nytt träns tex.
kram

Vi är lediga på fredag!

Vet ni en sak! Vi är LEDIGA på fredag! Sååå himla nice!

Jätte skönt att vara ledig på fredag också...då blir det en lång helg! sååå skönt! :) Ja, fett nice ju! Då hoppas vi att vi har en klippmaskin så vi kan klippa Shadow!

Kom på det nu och blev sååå himla glad. Och det skönaste är att det är en kursdag och då räknar dem ju med det annars känns det som om man missar så j´himla mycket, men inte nu!

Ja, nice, nice nice!glad för det!


Stallet nu!

Ja nu ska vi dra till stallet, vet inte hur vi ska rida hästarna men de ska jobbas i ridhuset tror jag. Ja hästarna ska i alla fall ridas i ridhuset eller på utebanan. Ja jag ska nog träna på lite skolor, kanska öppna och sluta, ja vi får se lite :) Men vi ska i alla fall dra nu!
Kram

Ingen klippning idag Shadow!

Det blir ingen klippning för shadow idag! :(

Affären där vi skulle köpa maskinen var stängt på söndagar (vi trodde först att den var öppen), så det får vell bli nästa vecka...så jag tror vi kommer beställa en maskin ikväll, eller nått!

Ja, men då får vi han bli fin nästa vecka istället! :)

men lite synd efter som han blir såååå svettig när man rider. men det löser sig!Min långhåria bebis!


Gårdagen i stallet

Ja igår i stallet så ledde vi ut hästarna, ja vi badade Shadow så då tänkte vi att han skulle få torka i solen, därför badede vi honnom först och därför ledde vi även ut. Ja Shadow blev jätte fin eller ja i alla fall renare... Ja han älskar ju och rulla och ligga och sova i solen i hagen så han blir ganska fort smutsig. Men han är i alla fall lite renare i grunden nu :)Kram

Godmorgon!

Godmorgon!
Idag ska vi nog köpa en klippmaskin och förmodligen klippa Shadow! Och ev. träna för isabelle!

Men vet inte så noga, jag måste plugga lite också! Det blir som det blir! :)

I alla fall var jag sååå himla trött idag också! Haha, hur ska jag orka en till skolvecka inna det blir helg...och dem är dessutom FÖR korta! Haha! Håller ni med eller?

Men nu så ska jag nog komma igång och plugga, måste läsa massa noveller i svenska, plugga lite i matten och lite engelska kanske! haha, vi får se vad jag hinner. Men nu ska jag börja plugga!
Ridpass Fire 26/8


Igår red jag Fire på galoppbanan vi tränade på lite tempovexlingar. Dessutom blev det lite miljöträning på köpet :S Ja ett hus brevid typ höll på att såga med nån motorsåg eller ja vet inte riktigt vad det var... Sedan springer ett rådjur ut på galoppbanan... Ja dessutom ligger det badkar brevid galoppbanan och de fästa hästarna vill inte gå förbi där men det gick faktiskt ganska bra, först var båda lite fega och stanna men vi va bestämda och fick för bi båda älsklingarna <3

Ja ridpasset gick riktigt bra, dem var fina, pigga och glad. Ja ett lyckat ridpass med mys också:)


Kram

Visste ni att...

Visste ni att mamnma är med i Stockholmslän ridsport förbund. Ja hon var på konferans i fredags och igår. Ja så nu vet ni det...

Haha fast det är jobbit ibland då hon typ känner alla... alltid nån som hon känner på tävlingar och så, ja vissa är då från Ridsportförnundet... Ja hon hittar alltid nån hon känner.Kram

Dagens outfit tips!

Tänkte att jag kör ett sånt eftersom ni bad om det!

Jag tänkte att vi kör gul/blå outfit idag eftersom jag diggar att vi bor i sverige och tycker att man skall stå för det!Shabraket (dressyr) hittar ni HÄR!
Tröjan hittar ni HÄR!


(jag syftar naturligt vis på dem blåa lindorna)
Lindorna finns HÄR!ridtäcket finns HÄR!

om mann vill lägga till något extra skulle det vara snyggt med ett blått panband!

Ja, nu fick ni lite tips på en rid outfit!


Stallet nu!

Nu ska vi dra till stallet. Ja vi ska ut på en skritt tur idag :) Ja så det blir lite chilldag för hästarna men de ska ändå få gå. Vi får se hur länge vi skrittar det beror nog lite på vart vi skrittar och ja lite annat men ja vi får även se om vi ska leda eller skritta för vi får se om Shadow blir badad och då kan vi leda honnom i solen så att han torkar.

Ja vi får se lite, men vi ska i alla fall dra nu mamma har kommit och ja nu bär det av mot stallet :)Kram

Pluggat!

Ja hitils har dagen varit chill. Bara myst och pluggat lite:) Ja nu ska vi bara vänta tills mamma kommer hem så ska vi åka till stallet o rida hästarna <3 Ja måste även säga att vissa har det super lyxigt medan andra inte har det så bra. Två tv program efter varandra först ett om Paris Hilton när man får se massa om hennes liv och sen Extrem home makover där ett flygplan krachat in i ett hus och hela huset blev förstört, ja lite skilnad på lyx nivå.Kram


Gårdagens ridpass Shadow!


Som vi sa innan vi åkte så red vi på gallopbanan! Shadow skötte sig bra utom på ett ställe där det stod massa läskiga badkar. Haha, Shadow var värsta fegisen där! :P Men jag fick förbi honnom i alla fall! Haha. Han var söt i alla fall. Men annars gick det super och han var pigg och glad! :)

Han blev ganska svettig, men det eror nog på hans låååååånga päls! haha, han ska klippas så fort vi köppt en maskin! Han måste klippas!

Men jag är super nöjd med honnom! :)

Shadow får gå på sand nu! :( för han hade rymt den lilla busen! Haha!Snygga outfits!

Ni bad om att vi skulle lägga upp snygga oufits till häst och ryttare så här kommer lite tips på att få ut så många outfits som möjligt för så lute pengar som möjligt...och då menar jag jue självklart att ni ska försöka köpa saker som ni kan andvända iflera outfits!

Då är ett tips att man ska köpa ridhus i en lite mer diskret färg och matcha hästen med en jacka eller tröja eftersom ridbyxor ofta är ganska dyra om man vill ha kvaliten. Då kan man köpa ett par ridbyxor som man kan ha i alla outfits!

tex dessa:

Pikeur Mondega

Finns HÄR!

då kan man ha dessa ridbyxor till alla olika outfits och matcha med en tröja istället för ridbyxor.

men vad gör man då på vintern, dåp måste man vell köpa massa jackor och det är vell inte så billigt direkt! Nej!

Då kan man köpa en väst istället i typ en svart fäerg för då ser man jue armarna på tröjan som matchar hästen! Så då kan man jue ha västen till alla outfits och förtfarande syns tröjan under. så då behöver man inte ha en jacka som matchar!

Man kan ha tex denna:
Pikeur CHALINA

Denna hittar ni HÄR!

Då kan man tex ha en sån här tröja under!Om man skall ha en blå outfit kan mn tex ha en sån här som armarna syns på! :)

Ja, nu har ni lite tips på vad som funkar till alla outfits och senare kommer ett outfits tips! :)
Godmorgon!

Godmorgon!

Nu har vi vaknat...var så himla trött! haha!

idag ska jag nog plugga lite...jag vet det är helg, men ja vill få en kanon start i skolan! måste vcerkligen det...sista året, man akn inte säga att man ska göra bättre nästa år nu! Nu e det DETTA år som gäller och jag kommer verkligen göra mitt bästa att få bra betyg!

Lägga lite extra tid kommer vara värt det!

Ja, i alla fall så ska jag äta och fixa lite innan jag ska börja plugga! Men vi syns snart!


Dagen!

Dagen!

Dagen började med att vi fick ut en ny skoluppgift i NO, den var ganska rolig eller vad man säger...har i alla fall hittat ett super sätt på att plugga bra i skolan och det stavas M U S I K! Haha, lyssnade på radio hela dagen (på mobilen). Och det gick faktiskt JÄTTE bra, jag komm jätte långt och jag ska nog göra resten idag innan pappa kommer och vi åker till stallet. Men jag är super nöjd med det.

Sen kom jue musikprovet...och det känns faktiskt riktigt bra...jag tror att jag kan få ganska bra på det provet så jag är jätte nöjd med det också! Jag är jätte nöjd med hela dagen!


Hiss

Ett program som jag måste Hissa nu, det ör inte hästrelaterat men jag tycker att det är riktigt roligt att titta på kan ni gissa villket program det är? ledtråd sesångstart ganska nyligen. Tävling...

Ja Fångarna på fortet Jag ger det en klar HissKram

Stallet nu!

Nu drar vi till stallet!

Det blir nog ett joggingpass på gallop banan! :)

Vi tar nog några varv, ganska lugnt blir det nog men det är klanon att kunna rida där! :) Dem blir ganska pigga där så jog hoppas att vi kan rida där idag eftersom dem tycker att det är så roligt också! Kameran åker med men vi får se om det blir några bilder...jag hoppas att vi kan fota lite!

Här rider vi nog idag!

Jag hoppas att dem är duktiga, men nu ska vi åka! :)


Nice

Ja nu har skolans sista dag varit... i alla fall denna veckas sista dag. Ja det är så himmla nice att skolveckan e över och att vi bara kan chilla nu! Ja nice värre...:) Ja jag måste också säga att musikprovet gick riktigt bra eller det är i alla fall så det känns man får ju se sen när provet kommeer tillbaka :) Ja men så nice att ba chilla ladda för nästa vecka.

Ja hur har eran vecka varit?

Ja gäsp på skolan, men Shadow e riktigt gullig när han gäspar <3

Kram
 

Ridpass Shadow 26/8!


Igår red jag Shadow i ridhuset. Jag tog ett ganska lugnt pass men endå lite hårdare än ett vanligt lugnt jogging pass! Shadow var SÅ HIMLA FIN! Han blev super svettig, men det beror på att han är så långhårig!

Han var verkligen super fin och duktig. Han var verkligen JÄTTE duktig! jag är verkligen super nöjd med honnom!Jag är verkligen JÄTTE nöjd med honnom!


Ridpass Fire 25/8


Ja igår red jag Fire i ridhuset, han var jätte fin verkligen. Han var jätte fin vi tränade mest på att minska och öka steglängd och övergångar. Han var så fin <3 Ja verkligen super, super fin så jag blev jätte glad ja han va en dröm. Ja det var dock lite rörigt i ridhuset eller vad man ska säga, ja men asså inte rörigt men det var många hästar i ridhuset så det var att se upp ordentligt.

Ja han var verkligen jätte fin <3

Gammal bild

Kram

Svar på tal!

Tänkte svara på detta!

Tal:
Nu börjar det bli snålt med nya bilder igen, haha ;)

Svar:
Jag vet, men kameran var med igår...men dem hamnade inte på bild eftersom Shadow var så himla smutsig, och sen hade vi lite brottom! Jag ska verkligen försöka bättra mig! Men ni fårpåminna mig att ta med kameran!Vet inte om det är denna kamera!


skolveckans sista dag..

Ja idag är det skolveckans sista dag, ja fredag. Detta e så nice eller va säger ni? Ja igår var det värsta fredagskännslan :O Ja asså förra terminen så hade vi lixom dagen som var igår på fredagar :S Asså samma lektioner och så, ja complicated... Haha Ja i alla fall så ska vi idag har musikprov, ja vi ska plugga lite mer till provet i bilen och så.

Ja men nu ska vi i alla fall dra till skolan.


Kram

Vad vill ni?

Ja nu till er tur att önska vad ni vill att vi ska skriva om, vad för bilder ni vill se mer av ja önska fritt..

Så önska på nu då... Ja jag ska försöka fixa så många av alla önskningar som det går.


Önska nu då...

Kram

Tävling!

Nu har jag bokat in min tävling...set blir den första på väldigt länge...

Jag har inga krav på mig jag är nöjd om jag får 20% typ, för mina tävlingsnerver kan sätta stopp för allt! Mina tävlingsnerver suger verkligen. Jag blir supervervös. Och jag vill mest känna att jag klarar av att tävla...jag ska försöka se det som en programridning...NOLL i krav. Och jag hoppas att ni förstår mig och respekterar om det går dåligt...och om det gör det, så är det nog pga minaa tävlingsnerver! Det är den 18de om jag inte minns fel så det är ett tag kvar... och i helgen börjar alla föberedelser...Haha, Shadow ska klippas. pälsen är FÖÖÖÖR lång!

Sen ska jag kolla med Issabelle om jag träna i helgen. om det funkar med alla tider och så. och sen beroende på hur jag känner efter tävlingen så får vi ser om det blir fler... vi får se! Jag kan ju också berätta att jag blir supernervös bara nör jenifer ska tävla, haha!

men ja, hoppas ni förstår hur jag känner och inte sätter nån press...ni får gjärna ge tips på hur man kan bli mindre nervös!Det kommer endå bli så sjönt att jag har med mig dig! <3


Stallet nu!

Nu ska vi dra till stallet, hästarna ska joggas på utebanan eller i ridhuset vi får se... Ja sen så ska vi ju mocka åt hästarna och så. Ja jag tror att det blir en vanlig stallkväll eller vad man ska säga ja ingen större skilnad från hur vi brukar lägga upp det.

Ja men i alla fall så ska vi åka nu men jag kan ju säga att ni får några inlägg under tiden vi e borta så få vi hoppas att ni gillar dem:)


lsklingarna <3

Kram

Musikprov...

Ja imorgon e det musikprov... nervös typ, ja det e ett viktigt prov för vad man får för slutbetyg i nian... kanske inte viktigast men lixom man måste få ett bra resultat. Ja men i alla fall såp har vi tränat lite nu på eftermiddan och ska även träna lite i bilen till stallet så ja vi får hoppas att det går bra :)

Ja men har ni några plugg tips för att lära sig fakta så bra som möjligt dela gärna med er:)


Kram

Hemma!

Vi är hemma men all fokus till att träna på provet till imorgon!

Måste träna mycket...måste typ få MVG på detta prov asså...skulle va as bra för mig! Så om vi inte bloggar så bra så sitter vi och tränar på musiken! Ni får ju veta imorgon hur det kändes på provet...men jag hoppas att jag kan skriva:

"Det kändes as bra, jag tror att det blir ett MVG" det vill jag kunna säga!

Haha hoppas jag skriver så imorgon...tror nog inte att jag kommer skriva så...men nu MÅSTE jag träna!Jag gillar inte det Blogg.se gör med denna mild...ser MYCKET bättre ut på min dator!


Prov imorn

Ja imorgon e det prov i musik så jag ska plugga lite mer idag så att jag e reddy för provet imorn. Ja men i alla fall tycker jag att det gått helt ok hitils. Ja så nu mska jag plugga lite under eftermiddan så se U later <3Kram


Kolla in denna tejes blogg!

Kolla in denna blogg: http://blackstaars.blogg.se/

Hon e en grym tjej med två super fina ponnys! Kolla in hennes blogg!
Tips

En sak som jag måste Hissa nu är Globen Horse show, ja jag tycker att det är riktigt roligt att va där shoppa och se på föreställningar. Ja så nu är tipset till er att boka redan nu om ni inte redan har gjort det, detta är jätte bra då det är större chans att få bra platser. Ja vi bpkade för ett tag sedan och fick bra platser, ja mycket roligare att se då.Ja bilder från förra året, ja ganska bra ändå...

Kram


Godmorgon!

Godmorgon!

Nu drar vi till skolan. Hoppas det blir en okej dag! vi ska åka aldeles strax och jag hoppas verkligen att dagen inte blir allt för tråkig...

Det kommer i alla fall upp lite tidsinställda inlägg till er medans vi är i skolan och har tråkigt! Idag blir det öva till prov och sen öva en läxa till spanskan! Bara repition så det blir nog bra! :)

I alla fall så ska vi åka nu! :) eller snarare :(Denna idag!


Diss

Jag måste nu Dissa kraftfoder eller vad man ska kalla det alltså foder i pelletsform. Andledningen till detta är att jag tycker att det är massa onödiga bindningsmedel, även så har vissa fått doping på vissa av kraftfodrena.


Kram

Bal!

Asså nu tänker ni säkert vafan tänker hon på niornas bal nu???redan...lååångt kvar ju. Men såk ett program lite halft sådär när jag städade och då började jag tänka...vilken klänning ska jag ha...vill ju ha nått fint men inte överdrivet....såg en klänning i programet som jag ÄLSKADE!Denna klänning! Asså älskar den...så himla fin men det vanligaste är ju korta klänningar men denna var ju uber fin! Bara älskar den! Den är enkle men endå såå himla fin!


Plugga

Nu ska vi plugga ja vi har redan städat våra rum och lite annat ja så nu ska vi bara plugga inför musikprovet på fredag. Ja så nu måste jag sätta igång:)

Ja så jag kommer i alla fall att fixa några inlägg till er som dyker upp under kvällen så att jag senare kan fokusera:)Kram

Låååååång dag!

Idag var det en lååååååång dag eller det kändes som det i alla fall!

Först fick vi ett no häft e som vi var tvungna att göra färdigt idag, det gick ganska bra men det känndes som om vi höll på i evigheter. Men efter det när vi var klara så tränade vi till musik provet.

Men efter skolan så stannade vi kvar och jobbade med syslöjd, och det gick ganska bra! :)

Men i alla fall kändes skoldagen som två...inte kul!

men ikväll ska jag plugga ännu mer till musikprovet!Diggar denna bild som jag redigerat, inte idag men såg den nu igen och ba tycker om den! :)


Roligt...

En sak som inte va så kul va att Shadow var helt smutsig, ja sen så hade Fire massor av flugägg på sig så det var att borsta Shadow och skrapa bort flugägg, ja ni kanske fårstår att det tog lite eller mycke längre tid att göra iordning hästarna... Ja men det gick ju bra tog bara lite långtid:)


Sötnosen <3 haha ja han var faktist jätte smutsig.

Kram

Ridpass Shadow 23/8!


Jag tog ett jogginpass inne i ridhuset. Han var verklingen super fin och duktig. Men han är verkligen fin nu! :) Jag är jätte nöjd med honnom. Han var super duktig, verkligen.

Vi tränade på lite övergångar och så och han var verkligen duktig! Jag är super nöjd med honnom.

 

Han var verkligen fin igår! :)

Jag är super nöjd med dig ÄLSKLING!


Ridpass Fire 24/8


Igår joggade jag Fire i ridhuset han var jätte fin, mjuk och följsam. Jag tränade mest på tempoväxlingar och övergångar och han var jätte duktig. Ja han var riktigt fin:) Jag är riktigt nöjd över ridpasset:) Ja dock så han mamma tyvär inte fotta, men jag bjuder på en gammal bild!

Snyggingen <3

Kram

Godmorgon!

Godmorgon!

Nu ska vi snart åka till skolan. idag har vi kurs, altså so och no ämnen och jag har ingen aning om vad vi ska få göra...så hoppas det är mågot roligt!

Jag är suuuuuuuuuuuper trött! Vi gick och la oss typ för sent eftersom det drog över i stallet.

I alla fall kommer jag typ somna stående...haha! Vet ni en sak...det blev inga foton i stallet! :( för att massa grejer. vi hade lite brottom sen va Shadow jätte lerig! FÖRLÅT!

Men nu åker vi till skolan!


Diss

En sak jag helt klart måste Dissa är flugägg, har ni detta problem? Ja jätte många hästar i stallet får massor av flugägg på pälsen som verkligen sitter hårt. Det som är värst är att om man inte tar bort dem slickar hästarna i sig dem och de får mask i magen...

Ja Diss från min sidaKram


Stallet!

Nu åker vi till stallet!

Nu åker vi till stallet! Vi tar nog ett joggingspass! i alla fall så ska vi åka nu och fixa med dem! Lilla ponnysarna!

Vi får se vilken häst jag ska rida...det blir nån! Men kameran åker med...vi får se om det blir några bilder när vi rider...det beror på om nån kan fota eller inte!

Men lite bilder från stallet blir det nog...sen om vi rider på dem eller inte får vi sen sen!Älskar er!


Pluggat = Duktig

Ja nu har jag varit riktigt duktig har pluggat ja DUKTIGT eller? Ja tänk första riktiga veckan och har pluggat hemma varje dag so far! :) Haha ja riktigt dukti e ja. I alla fall har dagen varit helt ok, ja ganska chill mest lektioner och sen gick hela eftermiddan åt idr lixom från 11:10 åt jag lunch hade idr sen slutsamling :) Ja ganska chill helt enkelt!Kram

Hemma!

Nu e vi hemma. Våran kusin är här och vi ska plugga och lite sånt!

Jag ska plugga lite matte tror jag och sen blir det stallet ikväll! :)

Men dagen idag i skolan var vell helt ok! Men asså lite jobbigt med massa nya lärare specielt vå nya eng lärare som tvingar en att prata högt inför gruppen...nej tack! hatar sånt!!!

Men i alla fall blir det matte nu!


Hiss

Jag måste Hissa lädergrimmor, mycket snyggare och säkrare än tyggrimmor då lädergrimmor går sönder om hästen försöker slita sig eller om den fastnar eller något liknande. Ja klar Hiss från min sida men vad tycker ni?Kram

Tips!

Nu tänkte jag ge er ett tips och det är att om ni lindar hästar med paddar så e ett litet tips att ha där det bllir dubbelt vid senan. På så sätt skyddar det senan ännu mer!

Så det är ett litet tips om att föprbättra vardagen lite!
Skolan

Nu ska vi dra till skoilan vi ska ha idrott idag och sen lite andra pass. Ja i alla fall så ska vi dra nu, ja mamma är snäll och kör oss idag:) Ja men som sagt måste jag dra nu!

Ni får några inlägg under dagen hoppas ni gillar dem:)


Detta blir dagens outfitt

Kram

Inget stall

Ja idag blir det inget stall för oss tyvärr men i alla fall så ska mamma ta hand om dem idag, ja hon är jätte snäll :) Ja de får vila idag men mamma är snäll och mockar och kollar till dem:)Saknar er trots att det bara e en dag love you <3

Kram


Skolans första riktiga dag

Ja idag var ju skolans första riktiga dag. Jag tyckte att den gick riktigt bra känns som jag fick mycket gjort. Ja nu ska jag faktiskt plugga mer ikväll, har redan pluggat lite, men ja i alla fall en lyckad skoldag. När började alla skolan och hur var det för er att börja skolan?Ja min dag var ok hur var er?

Kram

Ooops!

Hoppsan!

Kom hem åt lite och sen sommnade jag visst...ingen aning hur länge jag sov...vet inte när jag somnade...

Ja...jag låg och frös och kände att jag höll på att få feber...då la jag mig i soffan med ett super varmt och mysigt täcke...och somnade! :)

käånner mig inte direkt utvilad heller....Men i alla fall så måste jag plugga nu. men dee e sååå typiskt mig att somna i soffan...eller kanske inte men det känns så nu i alla fall...haha!

Ja, nu måste jag plugga i alla fall!Pappret är tomt...det ska det inte vara! så dax att börja nu!


Hiss

Jag måste Hissa detta...

babyolja för att det ger friskare svans och man om man har i det i man och svans, det blir jätte lent och lätt borstligt dock suger ju taglet åt sig det så det ger ingen effekt dagen efter utom att taglet blir mer återfuktat typ.
Ja så en Hiss från mig.


Kram

Ridpass Shadow 21/8!


Igår tog vi ett pass på galopbanan...vi tar det ganska lugt och så men SHadow blev pågg och tyckte att det var roligt! :) Haha han blir super pigg och glad så fort man rider där nere...Han tycker att det är super roligt! :)

Söta lilla SHadow gick iblad först och ibland sist. När mamma gick med don sist så funkade det inte eftersom han har längre ben, och då byte vi så att han gick först. Vi brukar vilja ha Shadow först eftersom han är minst rädd...men det gick ganska bra när don gick först åckså! :)Min lilla Shadow!


Ridass Fire 21/8


Igår joggade vi hästarna på galoppbanan alla var jätte fina och Fire var pigg... Ja först gick Shadow först men sen testa vi med Don först och det gick sådär... Nej alla skötte sig helt ok men Don har lite längre steg så det blev lixom en lucka mellan Don och Fire det leddet till att Fire blev lite över pigg men det gick bra.

Ja det är roligt att se alla hästar så glada:)


Gammal bild:S

Kram


Godmorgon!

Godmorgon!

Nu e det snart dax att åka till skolan...första riktiga skoldagen eller vad man säger...inte kul. Sen när man tänker att senna vecka är en helt vanlig vecka med vanliga skoldagar blir man inte lika glad.

Men i alla fall så lev det ett par jeans detta linne


Och denna kofta


I alla fall så kommer jag inte ihåg vad som ska göras idag asså vilka lektioner vi har! Klantigt av mig...jag vet.

Men i alla fall så ska jag åka snart...Syns sen! :)


Riktig skoldag imorn...

Ja imorgon är det första riktiga skoldagen, ja vanliga lektioner och ja kanske inte helt vanliga men ni fattar säkert. Det blir lixom mer vvanliga dagar från och med imorgon, Ja på fredag är det prov lixom... känns lite real lixom nian och prov första riktiga veckan.

Ja i alla fall så blir det förberedelser idag ska plocka fram alla skolsaker, med mera. Ja nu så ska vi i alla fall fixa saker inför imorgon så ja vi hörs imorgon:)


Denna outfitten blire kanske imorn, får se...

Kram

Ridpass Fire 20/8


Ja igår joggade jag ganska lugnt i ridhuset för jag mådde inte så bra, men i alla fall så gick det riktigt bra han va super fin och det känns som vi kommit långt. Ja han va verkligen jätte fin igår och jag är jätte nöjd över ridpasset.


Sötnosen (gammal bild)

Kram

Ridning, inte bara tävling?


När jag tänker att nån är duktig på att rida skiter jag faktiskt i vad dem tävlat och vilka placeringar dem har...Vissa har SUPER hästar och andra kanske har jobbat upp hästen HELA vägen själv...så visst jag kan inte säga att alla dem som e med i SM inte är duktiga men sen är frågan...e det dem duktigaste RYTTARNA i sverige??? Igentligen inte...eller det behöver inte vara så.

Dermot är det dem som har tävlat med bäst reultat det året det egepaget. Visst sånt spelar också roll...men man rider vell inte bättre för att man har vunnit SM man rider nästan exakt lika bra som dagen innan SM sen att man vinner gör inte nån till en bättre ryttare.....

Jag har inte IDOLER och folk jag ser upp till för att dem vinner mycket eller så, Mina IDoler är dem jag tycker är duktiga och det betyder inte att ddem vinner allt...


Ridpass Fire 18/8


Ja lite gammal men i alla fall...

Ja jag joggade Fire på utevolten och han var bara så fin :) Ja han var så lydig. Jag tränade mest på framåtbjudningen och ja han lyssnade verkligen jätte bra. Ja han var mjuk i sidorna och så fin <3 Verkligen jätte nöjd :)

Han var verkligen super fin <3

Kram


Stallet nu!

Nu ska vi åka till stallet, hästarna ska joggas. Vet dock inte riktigt vart men det får vi se:) Ja sen så ska vi bara gosa och ta hand om dem. Ja i alla fall så åker vi nu. men ni får det inte tråkit bara för de nej vi ser till att ni har mycket rolig läsning framför er och nu på eftermidda som mot kvällen.


Älskar er <3

Kram

Ridpass Don 18/8


Ja jag red även Don i torsdags och han var även jätte fin, vågade rida mer lixom, ja det känndes mycket bättre än sist då jag var lite försiktig. Ja nu red jag lixom ordentligt eller vad man ska säga, ja jag tyränade på lite övningar från måndagens träning, och han var jätte fin mjuk och ja trevlig att rida:)


Bild på mig och Don från ridpasset.

Kram

Denna bild!Denna bild är tagen på den bästa dagen i mitt och denna bild visar exakt varför den är den bästa dagen är den bästa dagen...Shadow blev vår! Han blev våran ponny. våran aldeles egen...ja, den BÄSTA dagen i mitt liv. På min födelsedag fick jag min aldeles egna ponny eller vår ponny.

Världens bästa dag...i mitt hjärta för evigt!


Ridpass Shadow 20/8!


Igår red jag Shadow i ridhuset eftersom det regnade och var super dåligt väder...jag tog ett lugnt joggingpass eftersom jag kände mig sjuk och så...men huvudsaken var att han skulle motioneras.

Jag är jätte nöjd med honnom...han var jätte duktig även fast jag va sjuk och då var han super duper snäll.

Jag tycker att han var jätte duktig och mjuk och fin! Super duktig!Godmorgon!

Godmorgon!

För det första...Ledsen att det blev SÄMST uppdatering igår! Sorry för det men vi båda va lite små sjuka och sen så var vi i stallet och så. MEn i alla fall så blir det nog bättre uppdatering idag! :)

Aaa. men imorgon börjar skolan...på riktigt! eller vad man säger!

Men i alla fall så ska jag äta frukost och allt sånt nu! men vi syns sen! :)


Gårdagen i stallet

Ja igår i stallet var det jätte mysigt :) Men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss... Ja vi hade planerat att promenera med hästarna ute men det regnade ganska mycket så dem fick faktist vila, men istället så myste vi med hästarna och sen friserades även Fire, måste säga att det blev riktigt bra:) Ja Shadow ska också friseras snart men vi får se lite när och så, kanske att vi hinner idag.

Tyvärr fotade jag inte men jag kanske tart med kameran idag... Hoppas. Ja men det var en riktig mysdag i stallet igår:)


Älsklingarna <3

Kram

Godmorgon!

Godmorgon!

Nu har jag vaknat...hehe...ganska sent men vaknat i alla fall. det blir nog slappa, stallet, och pluga idag. Ja, då tänker ni väl varför plugga? Det e ju helg. Ja när jag har prov lär jag mig mest av att öva lite varje dag till provet...och då övar jag lite på helgen också.

Men i alla fall så ska jag nog vila och ta det ganska lugnt idag...va så himla trött! haha, och vi gick ju inte ens i skolan på riktigt...haha!

Ja, nu ska jag äta frukost!


Sorry

Sorry för att jag inte bloggat idag men har pluggat... Ja men nu har jag i alla fall tid för bloggning.
Ja dagen har varit ganska chill, pluggat hemifrån skadar lixom inte... Ja men i alla fall så har jag fått ganska mycket gjort och ja är nöjd över dagen.


Ja jag tänkte även lotta ut en designe eller en redigerad bild, så ja kommentera om du vill att jag ska fixa en headder eller något annat.

Kram

Ibland blir jag galen!

Rubriken får säga sitt idag...jag orkar inte ens tänka på det...


Gårdagens ridpass Shadow!Jag är JÄTTE nnöjd med SHadow. Vi tog ett ganska lugnt pass eftersom dem inte her varit igång så länge! :) Men han var värkligen jätte duktig och jag testade att rida så lite som möjligt med handen, och tycker att det funkade jätte bra. Jag brukar inte rida så mycket med handen i vanliga fall heller...men igår testade jag att göra extrem lite med handen...den var i prinsip helt stilla eller gjorde små hjälper. Han var verkligen jätte duktig och det e han i vanliga fall också! :)


Jag är jätte nöjd med honnom och jag tycker att han var super duktig! :)Min älskling!


Godmorgon!

Godmorgon!

Godmorgon, idag blir det hemstudiedag men vi behöver inte åka någonstans idag eller till staller ikväll! :) Men inte till skolan i alla fall! :)

Ska plugga massa idag...vill komma igång ordentligt nu i början av skolan...får jue inte ha så mycket att göra nästa termin när det är nationella! AA, nu ska jag i alla fall äta frukost och komma igång sen! Men vad ska ni hitta på idag då...för många är det sista dagen innan skolan börjar (på måndag) men på helgen e man ju ledig i alla fall!

I alla fall så ska jag komma igång och äta och allt sånt nu!


Hiss

Måste Hissa gummimattor till boxen då det ger en effekt som bädd men som ändå går att hålla renare lättare, ja en stark Hiss från mig men vad tycker ni?
Kram


Kram

Stallet nu!

Nu ska vi dra till stallet jag ska bara jogga Shadow lite tror jag... Ja men i alla fall så blir det lite brottom i stallet då jenni ska rida två hästar också. Men men vi har ju hemstudiedag imorgon. Pappa följer med till stallet och hjälper oss att fixa med saker och så för att det ska gå lite sabbare:) Sen ska två extra hästar få mockning ja det blir lite brottom som sagt men ja i alla fall. Därför måste jag gå nu men ja ni får några roliga inlägg medan vi är i stallet.


Sötnosarn <3

Kram

Färdi pluggat!

Nu har vi pluggat färdigt för dagen vi har gjort en musik uppgift + lite till, så nu ska vi bara chilla ett tag och sen blire stallet. Idag ska jag rida två hästar både Fire och Don. Ja andledningen till att jag ska rida Don är dels att mamma fortfarande är sjuk men också för att hon e upptagen hela kvällen. Men i alla fall så ska pappa hjälpa oss i stallet så att det inte tar så lång tid. Ja annars tar det ju ett tag om man först ska mocka sen göra iordning en häst rida den och sen fixa nästa nu kan pappa fixa Don medans vi rider ponnyerna och sen leda fram så går det lite snabbare ;P

I alla fall så har dagen varit ganska nice

Gammal vinter bild på fire typ en av de första bilderna vi la ut på bloggen...

Kram

Hemstudiedag!

Nu sitter vi här hemma och pluggar medans alla andra har lov...INTE kul!

Vet ni att på fredag (nästa), så har vi PROV! Hej och välkomman tillbaks ni har gått i skolan en och en halv vecka så nu kör vi ett prov! KUL...eller inte!

Det är typ om musikens historia så inte direkt så kul heller....

aaja, nu ska jag plugga till provet! Hoåppas ni som har sommar lov har det NICE!


Hiss

En sak som jag måste Hissa är hönät ja våra hästar har nu fri tillgång till hö i hönät så att de måste plocka med det men dem kan ändå inte äta hur fort som hälst men de äter ändå naturligt eftersom hästar är vana att äta 20 timmar om dygnet är det här ett bra sett att få det naturliga ätvanan för hästen.


Hönäten ser inte ut såhär men ja en bild på hönätet


Kram

Skolan

Nu ska vi dra till skolan jag har redan pluggat en timme. Lite mindre kanske men i alla fall nu ska vi åka till skolan ha utvecklingssamtal sen hem och fortsätta plugga:) Ja så nu drar vi vi har fixat lite inlägg som kommer nu under dagen.

Ja i alla fall så ska vi dra nu men syns senare :P

Ps: Tänkte lotta ut designe eller liknande så bara att kommentera om du vill att jag ska fixa någon bild eller liknande så kommentera nu.

Kram

Godmorgon!

Godmorgon! Idag har jag vaknat och ätit...nu ska jag göra mig i ordning mi för skolan...eller utvecklingssamtalet i skolan. Vi har ju hemstudiedagar idag och imorgon eftersom alla i klassen ska ha utvecklingssamtal.

Men i alla fall så e det ganska skönt att vi har hemstudiedagar...även fast vi behöver plugga. :S haha, men nu ska jag göra mig i ordning tror jag. Får se vad det blir för kläder och så...sen är det bra om jag hinner plugga lite innan vi åker också! :)Blir nog denna idag! :)


Första skoldagen

Ja idag var det första skoldagen den var helt okej lite genomgång på terminen och så fick vi lite material och så och sen fick vi gå hem. Ja inte en jätte jobbig dag direkt. JA nu är det två dagar framför oss där vi har hemstudiedagar alltså att vi studerar här hemmifrån. Detta betyder mycket blogg;P Ja men det var lite kort om dagen...

Måste säga att det var jätte roligt att träffa alla kompisar igen


Kram

Lilla kaninen!

Vet ni vad jag och mamma såg på vägen hem från stallet igår...ni kan aldrig gissa!

När vi åkte så såg jag en  kanin i rondelen och först trodde jag att det var en villd...sen såg jag att det va en helt vanlig kanin...som ska bo INNE inte vild i en rondell. Så vi försöktee fånga den och man såg att det var en tam kanin...men den nosade på min hand och så men vi fick inte fånga den...:( d en ville inte.

Så om vi ser den idag så får vi försöka fånga den idag med...lilla kaninen ska ju inte vara på vägen!

 Typ såhär såg den ut! Eller det va murkt men den va vit (hade kanske fläckar men såg inte så mycket)!Stallet nu!

Nu ska vi åka till stallet, hästarna ska nog få en vilodag idag då vi ska komma igång med rutinerna som vi hade förut det vill säga när vi gick i skolan och då eftersom ridhuset är bokat för hoppträning på onsdagar så blir det en vilodag för hästarna.

I alla fall så ska vi mocka och ta hand om hästarna så nu drar vi.

Kram

Tack mamma!

En sak som vi glömde skriva om igår var att mamma var jätte snäll och köpte 4 st fleece lindor till oss. Jätte snällt då vi letat efter gråa lindor och hon var snäll att köpa det :) Ja dem var jätte fina och vi båda är jätte glada för dem. Kanske ingen stor grej men det var en sak vi blev glada över :)


Inte rätt märke men ja ungefär rätt färg

Kram

Håll koll!

LILLA EDET!! HÄSTAR SKURNA! Sprid vidare detta då häst blivit kraftigt skuren i underlivet idag måndag, håll koll på era hästar även den minsta hästen har blivit skuren på bakbenen o i ansiktet! SPRID DETTA SNABBT!

Jag tänkte att jag också skulle sprida vidare detta, jag tror att det var i måndags pga tiden jag hittat detta på (men vet inte säker), jag sprider bara vidare så jag påstår INTE att allt eller inget är sant.  Jag sprider bara vidare!


Ridpass Fire 16/8!Igår red jag Fire i ridhuset. Jag har inte ridigt honnom efter semestern och deras vila så det var väldigt roligt att rida honnom! :)

Han var på sitt lite "titt" humör eller vad man säger. Det märkte jag redan när jag ledde fram till vägen och tillbaks så stannade han och lyssnade och så, och i ridhuset så var det massa hundar och så som han tyckte va konstiga! :) men jag är väldigt nöjd med honnom och hur det gick på ridpasset med honnom! :) Han skötte sig bra även fast han var lite tittig och så var han fin och gick i en fin och djup form (som jag ville att han skulle gå i)!
Ridpass Shadow 16/8!Igår red shadow i ridhuset, jag tog ett ganska lugnt Jogging pass så att han kommer igång lkite lugnt efter semestern och hans sommar vila. Han var ganska mjuk och fin och lydig. Han lyssnade väldigt bra på mina hjälper och han var ganska lydig. Jag red honnom i en kanska avslappnad for och hade inte så höga kra på honnom. han skulle mest bara motioneras...inte tränas direkt.

Han var väldigt duktig, fin och mjuk. Jag är väldigt nöjd med honnom! :)
Skolan...

Ja då börjar ju skolan idag:( Ja skulle häldre ha soommarlov längra om man säger så men, men man får inte alltid som man vill. Ja men i alla fall tror jag inte att dagen blir så lång det blir väl bara typ lite matrial utdelning och sen typ genomgång om året? Ja vi får se men i alla fall så har vi hemstudiedag torsdag och fredag. Ja vi ska bara till skolan en kort stund en av dagarna på utvecklingssamtal.

Men i alla fall så har vi ganska mycket tid nu innan skolan börjar då vi börjar 11 och vi behöver inte åka fören halv. Så typ en timme innan vi ska åka då jag bara ska fixa lite blogginlägg och fixa det sista innan jag kan åka.Kram

Godmorgon!

Godmorgon! Idag e det första dagen då...börjar kl 11 så har gått om tid och har redan dushat och ätit frukost! :) SÅ bara sminka sig och bestämma vad man ska ha på sig då! Det blir nog lite svårare...att bestämma kläder alltså. Haha!

Men sen hoppas vi att man slutar typ FORT och då menar jag direkt typ...haha, asså hoppas att vi bara ska ropa upp os och sen får gå eller får lite matrial och så...vill i alla fall få gå hem fort och sen åka till stallet och så. Sen e det hemstudie dagar tors fred, så endå ganska nice dagar...;)

ja, nu ska jag sminka mig och göra mig i ordning! :)

Mår inge vidare

Just nu tror jag att jag blivit smittad a mamma asså mår inge vidare känns som jag ha feber och sen har jag blivit förkyld men, men ja dessutom så börjar skolan imorgon... Lixom Jippi... Nej jag orkar faktist inte med skolan men vad ska man göra? Ja ja allt är inte dåligt det är ju sista året i grundskolan som börjar:) Haha kommer ihåg i typ fyran när man trodde att man aldrig skulle gå ut grundskolan typ bara för att det va så lång tid men fatta jag ska börja Nian... Ja det kändes som att jag börja sexan nyss ju.. Ja det är scary, haha nej men fett nice ska det bli att gå ut nian lixom börja gymnasium sen ta studeten jobba´, plugga vidare ja livet börja on real typ, haha ja snart ska jag börja jobba :S nej så fort fram ska vi nog inte gå eller?

Men ändå 9:an det e sjukt.


Denna tjej gick typ nyss i 6:an nu är det dags för 9:an Time goes fast

Kram

Stallet!

Idag e det jag som åker till stallet medans Jennifer e hemma. Jag rider nog nån eller båda av ponnysarna...vi får se vem/ eller om det blir båda. Det beror på vad jag hinner med och så...Mamma kanske tömkör ena och då rider jag ju bara ena.

Men det ska bli mysit att träffa hästarna i alla fall eftersom jag inte gjorde det igår! :) Dem e jue bäst i världen!


Bilder från när dem stod uppe på sanden nu står dem på gräs och käkar...eller på dagarna inte nu, nu! :)


Ridpass Don 15/8


Igår tränade jag för mammas tränare eller vad man ska säga en jätte duktig tränare och ryttare som själv tävlar på Grad prix nivå. Hon avr en jätte duktig tränare och jag tyckte att ridpasset gick riktigt bra dock kan man ju inte jämföra det med när jag rider någon av ponnyerna då jag känner dem bättre.

Men jag tyckte att ridpasset var riktigt lyckat. Ja i början var han lite seg men då gjorde vi mycket övergångar och då blev han mycket lydigare, ja han blev riktigt fin så jag är nöjd över träningen.


En söt bild på Don

Kram

Fin häst!

Jag kola runt lite på hastnet och såg denna! Jag tycker att den såg riktigt fin ut så om nån letar efter en 5 åring.  jag tycker att den va riktigt snygg och fin färg också...men priset följer ju tyvär med...du får betara 200 000 för den...

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=513945&inriktning=1&typ=5

Om nån letar efter en super snäll och trygg läromästare/familje häst så e en häst i stallet till salu här finns han:

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=517805&inriktning=&typ

ja, så ni kan jue se om det e nått som åpassar (om ni letar häst förstås)


Godmorgon!

Godmorgon!

Idag mådde jag inte så bra när ja vaknade....mådde illa och så...:( Känns lite ättre nu men hoppas att det bli bättre fort!

Igår när jag va hemma och så lekte jag med en bild!
Men aaa, den blev inte jätte bra men i alla fall!

Idag ska jag rensa lite papper och kolla igenom lite saker som måste vara klara immorgon när skola börjar! :) hoppas vi får gå hem typ direkt och sen e det två hemstudiedagar...så vi pluggar hemma. Men i alla fall så ska jag se till att få en bra start ´så att man kommer igång ordentligt i början. :)

Aa, men när börjar ni skolan? 22 eller, alla börjar jue typ då! haha!


Min åsikt!

Bett...det finns många olika åsikter om vilka bett som är bra eller dåliga...så här tycker jag!

Jag tycker och tror att ALLA hästar kan gå på ett helt vanligt två eller tre belat bett medans man rider dressyr i ridhus eller utevolt. Jag tror att det handlar om hur välriden hästen är och hur duktig ryttaren är  om man kan rida på ett tre delat eller inte... jag tycker att alla hästar kan gå på ett vanligt tre delat bett i normala sitvationer...visst att hästen kanske blir "överpigg" när den har vilat eller liknande, och man då vill rida på ett starkare bett även i dressyren. Men i en vanlig sitvation tror jag att alla hästar kan gå på ett tre delat bett.

Om hästen är för stark vid ridning på ett tre delat bett ska man kanske försöka hitta och lösa problemet till att hästen är så pigg. Har den för mycket mat och får därför "överenergi" eller har blir hästen undermotioerad, behöver den ridas oftare och längre eller var sitter problemet till att häten blir så pigg. Jag tror inte att en häst blir för stark och pigg av ingen andledning i alla fall inte okontrolerbart och då tycker ajg att man skall försöka göra det bästa av sittvationen och jobba med problemet och göra övningar för att få mer kontroll istället för att ta den lätta vägen ut och sätta på ett starkt bett på hästen. det tycker jag bara är att gömma sig för problemet och hitta en dålig lösning...hitta en tränare istället som kan hjälpa dig med att hitta en RIKTIG lösningistället för att slänga på ett skarpare bett!Jag tycker att fler ska andvända dem vanliga tre/två delade betten!


Hiss!

En sak som jag måste Hissa att man har film på sin hästanons för annars kan man inte få en riktig uppfattning därför är det jätte viktigt enligt mig att man har film för jag tror att det ger ganska mycket specielt i dressyren för då kan man ju se vad hästen har för steg och liknande. Men det är även viktigt i hoppningen då man kan se hoppteknik och liknande. Vad tycker ni?Kram

Stallet!

Nu drar JAG till stallet! Caroline mådde inte så bra! :( så hon får vara hemma och vila lite...

Men vi får se hur det blir i stallet och hur hästarna går och så...vet inte riktigt! ;) Men i alla fall så ska det li mysit att träffa hästarna! :)


Ni är bäst!


Film


Kolla in gud så sööt

Kram

Ridpass Fire 14/8


Igår joggade jag Fire på utebanan vi har kommit lite längre i igångsättningen nu så jag travade längre och tog även lite galopp. Vilket är jätte bra för då kommer han att vara igång helt väldit snart:) Idag vet jag inte hur jag ska rida men vi får se...

Ja i alla fall var han så fin, han lyssnade bra på skänkeln hade bra framåtbjudning ja han var verkligen super fin:) Ja i alla fall så är jag jätte nöjd med honom så fin som han va kkommer det gå fort med igångsättningen i alla fall om han fortsätter som han gör nu villket är att han jobbar så bra och vill göra allting rätt:)


Sötnosen <3

Kram


Godmorgon!

Godmorgon! vill ni veta en hemsk sak...vi börjar i övermorgon...då börjar nian....sista året i grundskolan...sista året inan gymnasiummet...sista året i kunskapskolan! Tråkigt att börja skolan igen...men endå så känns det som om livet börjar på riktigt då...sommarlov e nice på riktigt men asså verkligheten är inte att man är ledig hela tiden och inte behöver göra någonting...verkligheten måste börja igen...när jag går i skolan från 8.20 till 14.00 eller vissa dagr 15.00. Det är verkligheten tills nästa sommarlov börjar...då har jag gått ut nian och ska nog börja gymnasiumet. ny skola...nya klasskompisar. men inte än ett år kvar...nian! Känns som ett stort steg...förut va det stort att gå fråm lågstadiet till melllan...mellan till hög, men nian käns stort deet me!

I alla fall så ska lite saker fixas...måste kolla lite papper...kläder...packa väskan...eller i alla fall kolla att allt finns för på onsdag börjar verkligheten!


Förlåt!

Förlåt för att jag inte bloggat på hela dagen är verkligen super ledsen men har varit igång hela dagen och sov inte särskilt mycket inatt heller!

I börjag av dagen hittade vi på massa skoj med Cornelia och Ida och sen åkte vi tsm till stallet och nu har vi kommit hem och käkat middag! AA, en full dag i alla fall. Men det har varit så himla roligt också!

 lite om grönan då...

Vi va där i massa timmar och hade as kul...åkte massa roliga saker och jag kan inte skriva allt utan väljer dem roligaste grejerna!

1. Spökhuset...va as läskigt och vi hängde BOKSTAVLIGT TALAT  på några främlingar för att vi va så rädda! Asså as läskigt! först gick vi med några killar och tejer (vuxna) sen gick vi med några kill tonåringar typ...dem tyckte nog att vi va dumma i huvudet. För asså när det kom en kille och jaga oss vi sprang typ på dem och tryckte ut dem på ba´lkongen och jag sprang nog i i några väggar på vägen. haha! Sen så va vi lite smart och klämde in oss mällan två grupper så vi hade tre tjejer i 20 års åldern framför oss och några andra bakom oss. men vi ble endå as skrämda och lilla ida klamrade sig typ fast vid en av 20 åringarna. Asså man kan inte göra annat än att skratta nu efteråt men asläskigt va det i alla fall! :S

2. Vi testade blåtåget eftersom det var omgjort och då e det ju kul att se förändringarna. Vissa va faktiskt riktigt läskiga...typ det inbygda fingret i stolen so kom ut och tryckkte en i ryggen!

3. testade nya twister, som va ganska rolig men endå lite läskig. haha...mådde illa redan i kön...tro inte att det blev bättre medans vi åkte!

4. Vi stog typ 20 meter från danny! coolt, va!

Haha! Vi hade super roligt i alla fall! :)Svar på tal

Denna kommentar fick jag på inlägget om Rollkur som lades upp igår och jag tänkte svara så att det inte blir några missförstånd.
Detta var kommentaren
Herregud, nu får jag dåligt samvete för att jag rider dressyr.. :s
Vad menas med videon egentligen?

Svar:
Nej det ska du inte ha för dressyren är skonsam mot hästen då man tar bort lite av belastningen på frambenen och gör så att belastningen är jämt fördelad. Men däremot ska du inte enligt mig i alla fall rida Rollkur som är när man över böjer hästen eller rider den extremt bakom lodplan som vissa bilder på videon så nuddade hästens huve bogen, detta skadar hästen som du kanske såg eller förstod av videon.
Hoppas att det är lite klarare nu! :)
Kram

Nu har vi vaknat

Godmorgon nu har vi vaknat ätit fruckost och ja nu är vi vakna och uppe. Jätte mycket sömn kan jag inte påstå att vi har fått då vi somnade vid typ 3-4 och vakna vid 9 i morse.... dessutom har vi sovit ganska trågt men mysit:) Ja vi har sovit hoss Cornelia och alla vi fyra sov i en dubbel säng... alltså ganska trångt:P
Men nu ska vi i alla fall spela tv-spel ja vet inte om det lyckas för de andra gåller på att koppla ihop allting men jag vet inte om det funkar...
Haha men nu ska jag dra

Ridpass Fire 12/8


Igår var första jogging dagen efter vilan och ja va dkan jag säga han var så fin, man märkte verkligen att han älskar att jobba för han jobbade lixom på tygeln direkt han knappt korta tyglarna och han var så fin, han var mjuk och fin och ja underbar, tänk då att han vilat ca 2 1/2 vecka ja han var fantastisk:)

Ja eftersom vi är i igångsättning så travade jag bara lite + skrittarbeta för att han ska få komma igång ordentligt. Så jag tränade lixom inte på något specielt utan ställde för att se att han var mjuk i båda sidorna och annars joggade jag i en ganska låg och rund form. Men han var verkligen super fin:)


Kram


Ridpass Don 12/8


Ja jag red faktist Don igår oockså eftersom mamma är ganska sjuk, så ja jag joggade Don lite :) Han var jätte fin mjuk och ja han var faktist jätte fin. Han har kommit riktigt långt nu.

Ja vi får se om jageller carro ska rida honnom mer under veckan eftersom mamma är sjuk, ja men vi får se, i alla fal  är jag mycket nöjd över honnom.Kram

Svar på tal!

fick en komentar av en av er:

Var köpte du linnet med text på? :DSvar:
Det är köpt på bikbok! :) Diggar den starkt!


Rollkur

Kolla på denna filmr och kommentera sen vad ni tycker...


Kram

Ridpass Shadow 12/8!


igår red jag ett lugnt pass i ridhuset för att sätta igång honom efter vilan. Han var väldigt duktig och mjuk och fin! Jag är väldigt nöjd med honnon! Jag skritt jobbade mest för att han ska få komma igång lungt och för att han ska komma igenom ordentligt i skritten!

Han var välkdigt mjuk och fin för att ha stått så länge och vara igång så kort...jag är super nöjd med honnom! :)
Ready?

Hallå på er nu är jag redo för Grönan eller... Nej men jag har fixat mig valt kläder :O Ja så nu ska jag äta lite snart och sen blir det att vänta på Cornelia och Ida... Ja men i alla fall så ska jag fixa inlägg till er vilket alltid är roligt :D dessutom så har jag massa roligt att skriva om...

Så ni får vänta på massa roliga inlägg i alla fall tänkte jag bjuda på dagens outfit

Ja dagens outfit


Dagens facelook

Kram

Godmorgon!

Godmorgon! på shemat idag står GRÖNAN! :) Med världens bästa ida och cornelia! Mamma tar hand om hästarna eftersom dem endå skulle ha en lugn dag idag vila/ledas då mockar mamma och ev. leder en stund!

men vi åker in till typ lunc eller nått eftersom Cornelia och ida ska rida sina! eller jag tror dem ska rida. Men ja, det ska bli en najs dag på grönan och nått av dem nya plaggen kanske invigs! ;)

Ja ni får rösta vilket av linnerna jag ska ta!

1.


2.


3.


4.


Vilket ska jag ta???

Om nån av er ska dit så kan ni jue känna igen mi om ni vet vilket linne jag har! ;)


Ridpass Fire 11/8


Igår skrittade jag ut på Fire barbacka as nice han var faktist jätte snäll och lugn vilket jag inte trodde att han skulle vara, ja för innan jag börja rida när jag tog ut honom ur hagen gick han inte utan flög fram... sen när vi gick förbi ridhuset var det jätte läskigt att en häst galoperade där inne...

Ja men i alla fall var han jätte snäll, han var lugn och han brydde sig inte särsilt mycket när en hästlastbil kom men i vanliga fall så brukar han spänna sig när lastbilar kör förbi men nej han tittade bara lite på den och sen räckte det.

Ja en bild från ridpasset haha ja bilden är tagen från en lite konstig vinkel men det var lite svårt eftersom alla andra hästarna började tas in så ville han till maten i boxen och ville inte stå still...


Sötnosen <3

Kram

Ridpas shadow 11/8Vi red ut en bit på vägen, inte det mysigaste stället att rida på men när man sitter på världens bästa häst så spelar jue det ingen roll! :) Shadow skötte sig finfint och var så mysig och snäll. Jobbade lite i skritten längs vägen. Mjukjörande, och han känndes väldigt bra för att ha stått i över två veckor. SÅ jag e super nöjd med min lilla prins. Han va inte den renaste direkt! :P Så mina byxor hamnade i tvättmaskinen direkt när vi kom hem.På bilden står vi ju bara helt avslappnade så strunta i min sits och hur Shadow står! :)


Shoppat!

Ja nu har vi shoppat färdit och detta följde med mig hem:)

Bilderna blev inte jätte bra...


Jeans

Linne

Linne med tryck

Linne med tryck

Ja detta var det jag fick med mig hem ja filmen delar jag och Carro på även boken...

Kram

Det jag köpte!

Tänkte visa lite bilder på det jag köpte!


Ett linne som jag tycker va as snyggt!


Ett linne, egentligen svart men på bilden ser det typ grått ut! :P


Ett linne!


En kofta! eller vad man nu kallar den!Ett linne!


Enn halsduk eller vad man kallar det!Det vi fick i en godiebag för att vi handlade för x mycket på bikbok!


Nöjd med vårt inköpande idag! Vad tycker ni om kläderna!


Stallet!

Nu åker vi till stallet vi ska jogga dem lite bbara trav men endå... ja vi ska skritta fram ute sen ska vi nog trava lite i ridhuset + skritt jobba lite sen ska vi nog skritta av ute. Ja vi ska rida i ridhuset för att vänja dem lite med underlaget:) Men i alla fall nu måste vi dra :)


Gullia föl eller? Bilden tagen på Gotland

Kram


Dagens Lunch!

Våran lunch blev vääääldigt god! Kyckling i ungn med ris och spenat sås! Gott!Det blev super gott! och faktiskt ganska improviserat!


Lunch!

Nu lagar jag och syrran lunch. Haha! Vi få se hur lyckat det blir men jaja!

A det blir i alla fall kyckling fele!


Nu åker vi och shoppar!

Nu åker vi och shoppar! Kläder, en ny skolväska och lite annat ska shoppas! :)

Men i alla fall så ska vi åka nu och vi får se vad som kommer med hem, vi syns då!


Godmorgon!

Godmorgon!

Godmorgo världen! Vaknat, hungrig men orkar inte gå ner och äta frukost...e fortfarande sjuk....:( Red shadow igår...Jippi! :) eller red och red, jag skrittade ut på honnom. bilder och så kommer sen.

Men ida får vi se övad som händer...hästanrna ofc. och sen så kanske vi åker och shoppar lite, behöver nämlligen lite saker innan skolan börjar. Men stallet e jue viktigast ofc. vill igentligen shoppa lite nya shabrak och lindor! Får se om vi gör det...måste ju övertala mamma att vi ska åka och fixa det! ;)

Men ialla fall så ska häst outfitsen utökas!
Hår tips!

Nu tänkte jag ge er lite tips för ert egna hår!

1. Ha aldrig tofsar med metall pluppar på!

Inte dessa:

Man ska ha dessa istället:2. Har du långt hår ska du ALTID sova med fläta eller tofs...då sliter du inte lika mycket på håret.

3. olja i håret. olja i håret är riktigt bra. Det bästa är en speciel olja som är gjord för håret. den kan du nog köpa hos din frisör. men annars kan man ha annan olja i håret också. Då ska man endast ha några droppar och för att underlätta att få ut det jämt kan man ta lite vatten att blanda det med!

Ja, lite tips så ni kan sköta erat hår lite mer bättre.Oljan för håret!
Lydig? Inte direkt!

Denna ponny e inte direkt så lydig...men ungen e ju grymt duktig som fortsätter kämpa!
Bilder på föl med mera

Ja vi var ju och hälsa på Calle när vi var på Gotland men vi hälsa även på gulliga föl och andra gulliga hästar


Calle

Ett av fölen

Gullit

Fölen

Andra fölhagen

Sötnosarna

Gullit föl

Kram

Stallet nu!

Nu ska vi dra till stallet vi ska skritta ut hästarna villket ska bli roligt, ja nu ska hästarna komma igång... ja men endå har de inte hafft super lång sommar vila direkt, nej imorgon blir det extrem lugn jogging (tror jag...) Ja men i alla fall så ska vi åka nu, ja vi ska även försöka att komma ihåg kameran idag:)

Ja så kan ni få lite bilder:)Kram


Ledsen

Ledsen för att jag uppdaterat så dåligt nu ett par dagar men jag kommer igång nu det kan jag garantera, så nu kan ni förvänta er bra uppdatering igen.

Ja så nu bloggar jag mer igen:)


Kram

Svar på tal!

Eh, glöm inte att det är lika mycket Jennifers hästar som dina?

Svar: Självklart vet jag att dem är exakt lika mycket Jennifers som dem är mina...men det gör inte att dem är mindre mina för att dem är Jennifers också...ellerhur! :) <3 Jag ser båda som mina även fast vvi delar på Shadow på pappret och att Fire inte ägs av oss så ser jag dem båda som mina! <3


Godmorgon!

Godmorgon!

har vaknat - Japp, ätigt frukost - japp, sjukare - japp.

Ja, idag e typ hea familjen sjukar...Inte bra! Men sånt e livet ibland! :(

Just nu e jag verkligen så glad över mitt liv...ja har dem bästa ponnysarna i världen...dem bästa vännerna...den bästa familjen...ja jag e nog världens lyckligaste tjej! :)

Lixom när jag tänker på dem underbara hästarna som står i sina hagar ljust nu och jag vet att ena e MIN och den andra e som min.


MIN! <3 ÄLskar dig! <3Älskar dig! <3


Stallet nu!

Vi ska nu dra till stallet, ja riktigt skönt att jag orkar eftersom tidigare idag så hade jag typ feber och kände mig riktigt risig men lite sömn gjorde susen ja nu känner jag mig mycket piggare så det är ju jätte bra:)

Hästarna ska ledas ut idag igen ja så vi ska ut nu mocka och sen promenera med dem.

Älsklingar

Kram


Nu kan jag blogga igen! :)

Nu kan jag blogga igen! :) Internet har varit avstängt pga all åska...men nu e det igång igen och jag kan blogga! :) Jiipii!

Men vet ni, jag e typ sjuk..har ont i halsen och känner mig som en hög med sopor...typ. haha. MEn asså har as ont i halsen och det e inte kul! Inte alls. och lixom sjuk på sommaren...vad e det för nått? Man e sjuk på vinter inte på sommaren! ååå, sen så börjar skolan om mindre än en vecka...nian...sista året i grundskolan! fett nice ska det bli när man går ut nian fast endå sorjligt...inte alla vännerna alla kommer gå delade vägar, olika utbildningar...nån kanske blir frisör nån polis...inte vet jag...jag vet ingenting om hur det ser ut om ett år...har jag storhäst? eller e ponnysarna kvar i stallet? Vad står vi i för stall? Har vi bytt? rider jag fortfarande?

Ass¨å kännde sådär lixom mycket händer nu...sista året i grundskolan...medn det ska bli skönt...förhoppningsvis har jag gått ut gymnasiumet om fyra år eller jag tror det...jag kanske tar ledigt ett år...har ingen aning!

men tänk...om mindre än fyra år kanske jag står på ett flak. Fyra år...är inte så långt igentligen!

undrar hur min klänning kommer se ut...

Undrar hur min balklänning i nian kommer se ut!


Bloglovin!

Nu tänker jag be allar er om en känst...följa oss via bloglovin!

Det skulle nämligen vara super snällt eftersom vi vill ha fler följare på bloglovin! Det e super lätt klicka på knappen nedan så följer ni oss! :) eller man kanske måste trycka följa också...kommer inte ihåg!

bloglovin

Tack på förhand till alla er som följer våran blogg via bloglovin!


Tips!

Nu ska jag ge er ett hett tips på hur man kan sköta hästens svans på ett bra sett istället för att andvänd glansspray.

ett ord Babyolja! Svansen blir glansig och len och hal så den inte blir lika tovig...jag har andvänty det lite och tycker faktiskt att det blir mycket bättre!i svansen och manen på hästen!

Jag tycker det är riktigt bra och fungerar väldigt bra och man märker att svansen tar upp oljan...vilket inte den gör med glanssprayen. det blir jue istället som ettlager utan på medans oljan gör både och! Är jätte nöjd! :)


Godmorgon!

Hej alla.

Vaknade typ nyss eller för kanske en kvart sen nice! Men idag känner jag mig ännu sjukare...:( så det blir vell stanna hemma utom när vi ska till stallet...så massa tid för bloggen! :)

Några önske inlägg???

Men ofc så glömde jag jue kameran igår fast jag skulle ta med den...typiskt mig! sorry men har nog lite bilder från gotland jag kan visa er...om ni vill?

men har nån nått bra tips för att se till att halsont försvinner? Jag har super ont i halsen och det försvinner inte...något tips?


Älsklingen innan vi hemtade hem honnom för över ett år sedan! :)


Maila!

Vinnaren av tävlingen har inte mailat än så du måste maila mig snart. Jag vill nämligen sätta igång med bilden nu! :)

Maila till våran blogg mail:

tvillingryttarna@hotmail.se OBS! .se många tar fel!

maila mig så snabbt som möjligt! :)


Hiss

En sak som jag måste Hissa är de personer som går sin egen väg och tänker själv vad som är bäst för ens hästar och inte följer vad andra säger (med undantag för veterinärer) ja sen tycker jag att man alltid ska lyssna på vad personerna säger men sen att man tänker kan dem ha rätt eller tror jag någonting annat. Ja vad tycker ni?Kram

Hälsade på Calle på gotland

När vi var på gotland hälsade vi på Calle som stod på bete på gotland (en häst i stallet). Vi fick även hälsa på dem små fölen som stod där.Ja, han tyc kte nog att det var kul för han kom fram och hälsade direkt typ. Super söt häst. Och fölen var bara så himla underbart söta!


Stallet nu!

Nu drar vi till stallet...ska leda ut hästarna eftersom dem vilat i över 2 v. Så vi tar en promenad...pratade med ida idog och hon ville hänga med och skritta nån av hennes ponnyer...vet inte vilken. föresten kolla in hennens nya blogg: http://blackstaars.blogg.se/ 

Ska bli mysigt att gå en promenad med dem eftersom det va ganska länge sen. Ja, ska bli mysigt. Sen ska vi jue mysa en massa med dem och mocka ofc. I alla fall så e det riktigt kul att vara hemma igen. Och huset e as fint också...ny målat å allt! :P

Men i alla fall åker kameran med...får se vad det blir för bilder...beror på vädret där! man vet inte riktigt om det regnar i stallet när det e fint här eller tvärt om...en halvtimme med bil tar det jue så skiladen kan vara stor!


syns snart hästarna och ida!


Mår inge vidare...

Ja jag känner mig faktiskt sjuk nu, ja pappa har smittat mig :( Så nu är jag förkyld. Men i alla fall så ska jag få träffa hästarna :) Ja villket ska bli rolit, ja de ska även ledas idag och vi ska bara promenera med dem ett tsg vet int hur länge men vi får se, ja för nu ska våra ponnyer sättas igång. Ja älsklingarna<3Kram

Ledsen!

Ledsen för att jag inte bloggade igår...men han inte innan vi åkte och hade ingen ork när vi kom hem...är nämligen på g att bli sjuk...:( ont i halsen och förkyld och så...vi får hoppas att det blir bättre. Men nu är vi hemma i alla fall och det är super skönt.

Vi åkte förbi stallet på vägen hem och mockade och och kollade till hästarna. Såå kul att träffa dem igen! Och nu e det dax att börja sätta igång dem igen...dem fick typ två veckors vila...så inte så mycket men nu ska dem igång igen! :)

Ja, i alla fall ska vi va hemma nu och uppdateringen kommer bli bättre! :)


Godmorgon

Ja nu ska vi åka till färjan och ni har väl inte vaknat ännu, eller? Ja vi ska i alla fall ta och åka hem nu men måste säga att det har varit riktigt roligt att vara här på Gotland. Men nu ses vi hemma igen nästa gång eller kanske uppdatering ifrån båten...


Ja så här reste några hästar till Gotland.

Kram

Gotland!

Gotland e ett riktigt fint ställe, en super fin ö och det är super duper fint här!

Det är verkligen jätte fint här och det känns som om vi har varit här i massa dagar eftersom vi har hunnit med så mycket...men idag e det lite super viktiga saker som måste fixas...hemlis!

Men i alla fall så tror jag att den här dagen kommer bli lika rolig som dem två förra dagarna...med massa rtoligt att titta på och göra...idag åker vi nog också för bi Kalle (en häst som står i stsllet) som går på bete här på gotland! I alla fall sxå ÄLSKAR jag att vara här....


Sista hela dagen på Gotland

Ja idag är sista hela dagen på Gotland för imorgon tar vi en färja och beger oss hemåt. Men innan vi kommer hem ska vi till hästarna för stallet är påvägen från färjan:) Det betyder att jag får träffa mina älskade hästar igen:)

Jag har skanat hästarna... men imorgon får jag träffa dem igen:)


Saknar er älsklingar <3<3

Kram

Godmorgon

Godmorgon!

Nu har vi vaknat vi ska ääta fruckost och sen ska vi åka till östra sidan av Gotland och se raukar och göra lite annat kul:) Sen ska vi i alla fall in till Visby och där ska vi äta och vara med under medeltidsveckan, ja vet inte riktigt vad vi ska göra men vi ska väll gå i marknaden och sånt:)

Ja men nu ska jag i alla fall äta så hej då...

Bild från gårdagen...

Kram

Läsning!

En sak som jag verkligen tycker är mysigt är att läsa bara inte tänka på något och läsa en bra bok, ja det är verkligen superskönt men man måste ha en bra bok för att det ska vara skönt, tyvärr har jag ganska svårt att hitta böcker som jag fastnar för men jag läser i alla fall ganska mycket och snabbt om jag gillar en bok.

Nu läser jag denna bok.


Ja men om ni har tips på bra böcker får ni gärna kommentera:)

Kram

Visby gäller!

Idag är det visby som gäller...vi kollar nog på medeltidsveckan och går runt och kollar lite.

Pappa visar nog vart han har bott och så eftersom pappa växte upp på gotland. ska bli riktiigt skoj eftersom vi var så små när vi va här sist! Men det blir nog en rolig dag!

Vi syns och hörs senare för nu åker vi mot Visby!Godmorgon!

Godmorgon nu har vi gått upp ska äta fruckost och sen får vi se hur dagen blir ja vi har ju lite planer på vad vi ska göra men vi får se vad det blir för något vi hittar på:) I alla fall så kommer vi nog ha det bra och ja vi ska prata mer under fruckosten om vad vi ska göra. Återkommer mer sen om dagens planer:)Älsklingar<3

Kram

Hiss!

En sak jag måste Hissa är dressyrsadlar, jag förstår bara inte hur man kan rida alltid i hoppsadel eller i allround sadel, nej jag skulle inte klara av det och eftersom man ändå måste rida dressyr eller vad man ska säga (t.ex hoppar man inte under varje ridpass) så tycker jag att man borde ha dressyrsadel. Ja jag tycker att det är stor skilnad på dressyrsadel och allround. Vad tycker ni om dressyr sadlar?Kram


En bra dag!

Vi hade en super dag idag...pappa kunde inte va med tyvärr...:( han kände sig inget vidare och fick vila istället. Men vi hadde det super i alla fall...åkte nästan alla vatten kanor och gjorde allt rolit på sommarland...men vatteland ´va bäst!

Nu väntar vi på pizza vi e tolv som ska käka ikväll...det va vi igår också. men sen blir det nog en tur ner till vattnet...eller a jag tror nog det...vill jue ta ett dopp. Va as varmt igår!

Men hade en rolig dag med syrran och mamma i alla fall. Sen får vi se vad som hittas på ikväll och imorgon...kanske blir det nått skoj då med! :)

Men i alla fall så saknar jag mina älsklingar!Föresten så provade v i panbanden i onsdags...men glömde kameran. Fast snygga va dem!
Gullit!

En sak som jag tyckte vadet var riktigt gullit på färjan igår var att det var en hästbuss som fick stå utomhus och med öppna dörrar för att hästarna skulle få ordentlit med luft:) Ja tycker det var riktigt snällt att dem fick stå där eftersom hästarna på det sättet fick mycket bättre luft...

Ja en bild på hur hästarna fick stå.


Kram


Godmorgon!

Godmorgon bloggen!

Vi har vaknat och ätit lite frukost...idag blir det kneippbin, ska bli ganska kul faktiskt...vattenlandet all day, eller nästan! :)

Snälla, karin, isabelle och cornelia tar hand om våra hästar medans vi är borta. Tack! Och tack ida att hon bloggade igår! :)

Ja det öppnar tio så vi ska velll börja göra sig i ordning och fixa lite grejer! Men vi syns sen i alla fall! :)


Dagen!

Dagen idag har varit bra, nice lugn och ja inte så mycket stress direkt. Ja dagen började med att vi gick upp och packade det sista + att förbereda oss inför resan på båten och så. Ja sen vid 9.00 så bar det av mor stallet där räknade vi med att vi senast var tvugna att åka 11 men vi lämna stallet vid 10.00 alltså mockade vi, fixa vatten och så på 30 min ganska snabbt ändå. Men sen påvägen från stallet stanna vi till och gosade lite med hästarna samt kolla ben och så, sen bar det av mot färgan och vi hade gott om tid så vi åt lunch redan innan vi gick på färgan och se köade vi eller vad man ska säga...


Bild från kön...

Ja sen kom vi i alla fall på båten där var det chill läsnig och ja inte så mycket mer... men sen var det dags att ta sig till det fina huset vi får bo i. Jätte mysigt ch super fint verkligen:) Där har vi slappat hafft det trevligt och tagit ett dopp...
Ja detta är hur vår dag sett ut hoppas ni hafft det bra :)

Kram


Ida on twinsens blogg!

Tja, Ida här! Har gästbloggat här en gång tidigare men twinsen är på Gotland och dom har bett mig gästblogga så vi kör på ett inlägg!


Kan börja med att berätta om dom hära underbara tjejer som dom är! Träffade dom för första gången i ett stall vi stod i förut! Vi pratde inte så mycket först men sen så blev vi bättre och bättre kompisar! Dom flyttade sen till det stall vi står i nu och jag tyckte det var jättetråkigt men nu har jag ju oxå flyttat dit!
Nu är vi jättebra kompisar och dom är så sköna tjejer att hänga med och ba prata ut om allt! Och då menar jag verkligen ALLT! När jag inte mår bra så kan jag ringa till dom och dom lyssnar och stöttar. Om jag ska beskriva dom med 3 ord så är det omtänksamma, pratglada och ba underbara! Glada, roliga och sånt förstår ni nog att dom är!


jag i hög personlighet, haha!

Lite om mig och mina underbara ponnysar då!

Själva mig är nog inte så intressant men jag är i alla fall 14 år och älskar min familj och mina vänner som alltid finns där, sånna som twinsen!

Har en C-ponny Excelsa och en D-ponny Knipper som jag sattsar på hoppning med!

Elsa och jag tävlar upp te LB än så länge men har startat en Pay and Jump LA och gick nolla! Mitt mål med henne är att starta MSVB! Hon har gått LA innan men med mycket markarbete kommer hon troligen kunna gå det me! :D


Nippe fick jag för 5 dagar sen men gillar honom stark redan! Han har tidigare vart hos Mathilda Lindskog och tävlat upp till MSVA och han har vunnit och blivit placerad i derbyn och vunnit 7 år championat så det är en riktig stjärna! Mitt mål men har är ju SM men har 5 år kvar på honom så ingen stress här inte!


Mina underbara ponnysar betyder fan allt! Och tanken på att sälja nån skulle aldrig gå! Elsa vet jag precis hur hon fukgerar, hur bitchig hon kan va och hur gullig! Ser på henne när hon vill nått eller inte mår bra!


jag och Elsa
Jag och Nippe!Nipper och Mathilda!


Sen jag längs ner! Mycket bilder men vill verkligen få med allt! ;D 
Jag och Elsa träning! (har inge film på Nippe för det går inte att ladda upp)

Saknar er gumms! <3

gotland!

Nu har vi precis åkt av färjan och är på gotland! :-) Fanns ingen teckning eller nått på båten så kunde inte blogga då! :-( ja i alla fall så bloggar jag mer sen!

Snart drar vi!

Snart ska vi åka...

Vi åker förbi stallet och mockar...sen mot fäjan...rensan kommer typ ta MASSA timmar...:P  Pappa tar med datorn så kan nog blogga massa på färjan... syns senare! Nu måste jag fixa allt det sista innan vi åker! :)


Ägg...

Ja har era hästar ägg på benen eller så som verkligen sitter fast tycker jag att ni ska tästa varmt vatten och ryktsten eller inte varmt ljummet vatten och ryktskrapa det fungerar verkligen så det är mitt förslag till er:)

SÅ ja det är ett tips till er:)

De får typ äggen i hagen av flugor, ja i gräshagar. Ja och verkligen svåra att ta bort.

Kram


Stallet nu!

Nu ska vi dra till stallet vi ska köpa foder påväg ut till stallet och sen ska bara våra ponnyer bli borstade och så ska vi gosa massor ja mamma ska nog rida men ja vi får se lite, i alla fall kan jag säga att det blir jobbigt att åka ifrån dem igen:( Ja men vi ska inte vara borta så länge och det är ju bra:)

Ja men de har hafft det jätte bra och jag är säker på att de kommer ha det jätte bra när vi är på gottland sen också. Så ja de har det bra:)


Kram

Men SLUTA nu!

Jag blir verkligen galen på alla som ska trycka ner varandra inom hästsporten. lixom det finns så himla många som trycker ner dem andra och känner sig bättre då? eller varför trycker dem ner dem andra...

Lixom SLUTA vi innom rid och hästsporten skall stödda varandra. så sluta klaga och trycka ner varandra...och ni skvallerbloggar...ni trycker ner allt och alla. Lixom vem bryr sig om vems ponny som är dyrast eller vem som rider bäst lixom SLUTA! Dem känske är fina och snälla mäniskor endå!

Blir galen varje gång jag ser nån trycka ner nån....
Godmorgon!

Godmorgon!

Nu har vi vaknat och vi sitter och kollar på greys! ofc! haha, ÄLSKAR den!

Idag ska jag packa och fixa allt till gotland åker jue igen imorgon. Känns konstigt att komma hem igår och åka igen imorgon...men behövde verkligen få träffa hästarnaoch det va sååå himla mysig! Dem är underbara, världens bästa!

Dem var så himla fina och mysiga igår...helt underbara.

Men jag måste packa om...fixa mig...ja, massa att göra.  sen blir det stallet ikväll. :)

Det va två nya hästar i stallet...Knipper, och Spindeln. Spineln ska bara vara i stallet några dagar. Knipper va en liten söt filur...lik elsa...ida måte ju ha två hästar som ser nästan lika dana ut! :P


grey's anatomy season 3


Nu har vi köppt denna också alltså har vi nu grey's anatomy season 1,2 och 3

Märks det att vi gillar grey's anatomy?

Kram

Rolig kväll igår!

Igår hade vi en as rolig kväll! Vi hade vatten krig med Jocke (min bryllings sambo) och linda (min brylling) det va as kul. Vi vann...stort! Jocke blev as blöt! Vi hadde jätte kul!

Asså han e as rolig...vi har busat med onnom VARJE år ock han blir bara roligare att busa med! Haha! As roligt.

Jag blev ganska blöt men inte blötast i alla fall. Haha! Ja, det va as kul i alla fall! MÅSTE göras om!

Vet ni vad han sa också..."sen när ni kommer ut med era pojkvänner hit ska jag fortsätta så ni skämmer ut er, haha" Då sa vi bara...undrar vem som skämmer ut sig???

:)


Shoppat, ätit, snart stallet!

Shoppat...Jadå!

Det blev lite nya bikinsis och sånt åker ju till gotland på torsdag...känns fel. vi kom hem idag och åker igen på torsdag...
Nu har vi ätit tacco och vii åjker till stallet om nån halvtimme...ska fixa lite grejer först!

Aaa ska bli så mysigt att träffa dem...dem får vila idag....det är ingen ide att sätta igång dem nu när vi ska åka igen om nåra dagar. Så vi leder nog bara dem nu när vi är hemma typ två dar! :P

Sen ska vi ju kolla på Idas nya ponny...riktigt kul för henne att få ha två ponnysar! :)

Men ska åka snart i alla fall! :)


Hemma!

Nu har vi kommit hem!

Somnade visst lite i bilen...uoops! Haha! Sorry att jag bloggade nu...men hade ingen tid imorse och inget internett eller dator som jag kom åt i bilden. Har haft fullt upp all day och snart ska vi vidare.

Började med att vakna, sen packade vi och åt frukost sen badade vi och gjorde lite sånt vi ville göra innan vi åkte och sen åkte vi! aaa...nu e vi hemma och nu ska vi nog snart åka till farsta. Måste köpa lite saker!

Aa e i alla fall hemma nu! :)syns ikväll! Mina älsklingar!
Rullar om och om igen!

Denna låt rullar om och igen...den e så grymt bra och beroende framkallande ochså! :)

Så himla bra och fin!!! ÄLskar den och den e ju så sorjlig!Lyssna och njut!


Hiss!

Jag måste Hissa ryktstenar även nu när de inte fäller så mycket, det gör jag för att vissa djur lägger ägg i pälsen på hästarna och de sitter verkligen då får man inte bort dem genom att bara borsta men när man använder ryktsten går dem jätte lätt bort..´
Ryktsten=Hiss


Kram


Hästarna imorgon

Imorgon får jag träffa mina hästar igen saknar<3

Ja ska bli mysigt att bara gosa och kela lkite kanske gå med dem lite. Ja det är ju lixom onödigt att sätta igång dem när vi direkt typ ska åka till gottland:) Så aj vi får se hur de ska motioneras men i´alla fall så ska vi mysa jätte mycket.Saknar er <3

Kram

Godmorgon!

Godmorgon! Idag blir en dag full av överraskningar...har ingen aning om vad vi ska hittta på...

Framför allt ska jag försöka få den lilla Jennifer att blogga idag...ajabaja till din uppdatering! Asså uppdateringen har inte varit så bra alls nu undert veckan...presis en vecka har vi varit borta nu. Men Vi har bara en dator häs som e pappis och sen vill vi ha kul med kusinerna när vi är här...och kul har vi haft!

Linda (min brylling) med sambo och barn är här...linus blir sötare och sötare för varje dag. Sååå himla söt e han!

Ja, saknar mina hästar så himla mycket nu...dem är så himla bäst och jag saknar dem sååå mycket!Miss u!


RSS 2.0