Utverdering tävlingsplatsen!

Nu tänkte vi utverdera hur vi tyckte tävlingsplatsen var.

Framridningsmöjligheter:
Vi tycker att framridningsmöjligheterna var bra men det fanns inte riktigt någon bra plats att skritta fram och av på. Man fick skritta fram på en bilväg, så det var ju inte så jätte bra. Framridningen var på en utebana, men dem borde ha öppnat det lilla ridhuset så man kunde rida fram där också.

Funktionärer och starttider:
Det var jätte bra att man fick fasta starttider och därför var det väldigt lugnt och inte så rörigt.Även var det bra att man inte behövde se till att veta vem som var inne på banan, man kunde lixom fokusera på sig själv och inte tänka på hur tävlingen låg till.

Parkeringsmöjligheter:
Det var bra parkeringsmöjligheter, men tyvärr var det lite trångt då det finns en liten parkering vid anlägningen och en större parkering en bit bort. De ville nu bara använda den lilla till släp och därför blev det trångt för vissa. Men det var torrt och plant. Så det var bra.

Tävlingsbanan:
Tävlingsbanan var väldigt bra tycker jag. Den hade bra underlag och så, dock tycker jag bättre om när staketet är inflyttat och bokstäverna står på marken, men samtidigt var det bättre då man kunde gå ut mer i hörnorna och så utan att gå i ett staket.

Priser:
Priserna var väldigt roliga och fina det var roligt att det var så hästrelaterat, detta beror nog på att en hästbutik var sponsor för tävlingen. Jag tyckte att hederspriserna var roliga och rosetterna var stora och fina. Så priserna var väldigt bra.

Ja anläggningen var bra och en bra tävlingsplats med bra underlag och årdning med allting.

Kram

Kommentera!<3
Postat av: ingrid

man kunde väl rida fram inne? :)

2011-04-24 @ 00:12:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0