Stegen till vårt liv idag!

Ja ni kanske inte riktigt vet historien till vårt hästliv. Men allt började på ridskolan. Jag kan tänka mig att de flästa av våra läsare går på ridskola så här kommer ett tipps till er om vilka steg man bör ta mot egen häst. Ja det funkade i alla fall för oss!

Steg1: Ja vi började som många andra på ridskola en dag i veckan. Ja det är inget ovanligt att unga tjejer går på ridskola och så började även vi.

Steg2: Vår kompis som gick i vår ridgrupp skulle skaffa häst. Vi ville själv ha en egen häst men istället fick vi vara medryttare på vår kompis häst. Vi hade svårt att rida hennes häst och var lite osäkra för hon var pigg (medryttarhästen). Men vi hade jätte roligt. Hästen stod på sommarbete och till hösten skulle den byta stall.

Steg 3: När vi kommit till det nya stallet välkomnade stallägaren oss och berättade för våra föräldrar att den var några som ville fodervärda ut en häst (Shadow). De berättade för henne att vi aldrig skulle hinna vara i stallet alla dagar i veckan. Det löste sig genom att stallägaren tog honnom på halvfodervärd och vi den andra halvan.

Steg 4: Men efter ett tag kunde inte stallägaren ha kvar Shadow och då fick vi honom på helfoder. Vi red honnom och hade jätte roligt.

Steg 5: Vi fick Shadow i födelsedagspresent!

Steg 6: Mamma och pappa köpte Don när de på ridskolan där han stod fått reda på av vetrinären att han inte skulle hålla för två gånger per dag.

Steg 7: Shadows förra ägare (som vi är vänner med) tippsade om Fire som en tjej ville fodervärda ut. Vi provred honnom och bestämde oss. Men mamma och pappa sa att vi inte skulle hinna med två hela hästar. Men vi fick leva så ett tag för vi hittade ingen medryttare till Shadow. Men sedan så red vår nuvarande medryttare Shadow och allt fungerade bra så hon blev medryttare.


Shadow ledde till Fire


Ja så här såg vår väg ut till idag!



Kommentera!<3
Postat av: ~ Elin Mattsson´s fotoblogg ~

Super bra blogg!

2010-12-01 @ 18:43:35
URL: http://elinmattssons.blogg.se/
Postat av: ~ Elin Mattsson´s fotoblogg ~

sv: haha så lite så! :D

2010-12-01 @ 18:53:24
URL: http://elinmattssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0