Tips!


Här kommer lite tips på hur man kan övertala sina föräldrar att få en häst, få en medryttarhäst, eller en fodervärdshäst.

Det är jätte viktigt att man hela tiden försöker att visa att man kan ta ansvar! Visa att man kan ta ansvar. Det kan man göra genom att t ex städa sitt rum utan att dem behöver tjata. Göra läxorna, anstränga sig och plugga i skolan, så blir det mindre att göra hemma! Har ni hund eller något annat djur så visa att ni kan ta hand om det! Det låter väldigt jobbigt att städa rummet men plocka undan varje kväll så blir det lättare och tar inte så lång tid!

 

Om anledningen till att ni inte får häst eller medryttarhäst är att ni inte har råd så kan ni försöka att hitta ett jobb eller vad man nu skall kalla det.  Det kan vara på din ridskola eller nån annanstans. Då får er familj in mer pengar och chansen att ni har råd blir större.

Det funkar inte att tjata! Då blir ens föräldrar bara sura så fort samtalet kommer upp. Det är bättre att prata lugnt och allvarligt typ vid middagen en kväll på så sätt kan ni tillsammans väga för och nackdelar mot varandra!

 

Drömmen om en egen häst!

Jag hoppas att ni kommer fram till att ni kan skaffa häst!

Puss, pus!


Kommentera!<3
Postat av: josefine

Trevlig blogg! :) Fina hästar ni har :)

2010-12-03 @ 14:10:50
URL: http://minfux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0