Hej, hej!

Det här är våran nya blogg!

Om oss:
vi är två tvillingar som blir 14 i december! vi har ridit i lite mer än åtta år (tror jag)! :)
I början red vi bara en dag i veckan men nu rider vi MINST fyra dagar i veckan! vi heter Caroline och Jennifer! men här kommer lite info om hästarna!

Om hästarna:
Vi har fyra hästar i familjen! 


Bilden är på Respekt och Caroline.

Respekt är pappas sexåring. Respekt är en valack som vi inte ens har haft i en månad så han är väldigt ny för oss. Han är väldigt stor nästan 1,80 m i mankhöjd han är en väldigt snäll häst men lite nafsig;) Vi kallar honom för Bamse.


 

Bilden är på Don förra vintern.

Don Habitus är mammas och pappas häst, han är en en valack som är tretton år. Men tyvärr har han varit avstäld i snart ett år pga att han har dragit av en sena i vänster bakben. Men han är på bättrings vägar nu och vi hoppas att vi snart skall få börja rida honom. Han är en väldigt snäll häst men lite rädd av sig. Han kallas Don.





Bilden är på Shadow i en hage.

Shadow är vår ponny som vi fick i december 2008 (på våran födelse dag). Men vi hade honom på foder innan vi fick honom. Shadow är en 22 årig valack som var mycket tävlad i fällttävlan Men vi och den förra ägaren har tävlat i dressyr. Vi har inte tävlat så mycket. Han är en mycket trevlig och glad ponny och pigg för sin ålder. Han älskar att hoppa men får inte hoppa på så höga höjder pga hanns ålder. Han är världens bästa ponny!<3<3<3





Bilden är på Fire och Jennifer på en tävling.

Esse Goldfire som vi har på foder är en mycket fin dressyr ponny som är väldigt snäll och söt. Vi har tävlat lite i dressyr men planen är att vi skall komma igång mer med tävlingarna nu till våren. Fire som han  kallas är en tolv årig valack som är super snäll.<3<3<3


Kramar Jennifer och Caroline
<3<3<3


Kommentera!<3
Postat av: Ida <3

Juste! ni har ju haft Bamse, oj det känns inte som det ;)

2011-06-16 @ 11:04:28
URL: http://excelsa.blogg.se/
Postat av: elin

Kallade ni han för att han är så stor?

2011-06-16 @ 11:05:04
Postat av: elin

Kallar ni han Bamse för att han är så stor eller är det för att han ser ut dom en? :)

2011-06-16 @ 11:05:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0