Hästar är flockdjur!

Hästar är flock djur som vill stå i en flock i hagen. Om inte möjligheten finns att hästen inte kan stå i en liten eller stor flock så tycker jag i alla fall att hästarna skall få gå med minst en annan häst.

Vi försöker alltid se till att våra hästar har en hagkompis men ibland finns inga hästar "lediga" eller ingen som funkar. Då finns det ju inte så mycket att göra. Just nu står våra hästar med en varsin hagkompis. Don står med oktas, Shadow står med biggen och Fire står med Nero.

Jag tycker att alla hästar (med hingstar som ett undantag) skall stå med en annan häst. Dem är flockdjur och är gjorda för att gå i en flock. Hästar vill ha kompisar dem med. Vissa har sina hästar ensamma för att "dem e för dyra" för att stå med en annan häst eftersom skade risken ökar. Men hallå hur tänker man då? Om man inte vågar släppa ut sin häst i hagen så är hästen för dyr för en.

Står din häst med en hagkompis? Om inte, VARFÖR? Din häst e ett flockdjur som alla andra hästar och vill ha en kompis!

ALLA hästar är flockdjur, hur mycket man än köpte dem för!



Fire med sina hagkompisar, som stod ett tag men sen blev en häst "avensjuk" På Fire som "snodde" hans kompis och lackade ut på Fire. Fire fick testa lite olika hag kompisar ett tag tills vi hittade en häst som passade...

Nero! :)


Kommentera!<3
Postat av: fanny järvå

Snyggt skrivet! :)

:ALLA hästar är flockdjur, hur mycket man än köpte dem för! :)

Kram <3

2011-04-12 @ 18:07:52
URL: http://fannyjarva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0