Svar på tal!

Kommentar:

Vadå, klarar han inte av att stå där eller vadå? :P lilla plutten då. Haha juste, ni skulle ha sett hur han o Nero höll på idag när vi mockade deras hage - RACE! XD


Svar:

Fire är rädd för vattenslangar, klippmaskiner (vi tror det är själva sladden), tömar (om dom glider ner för långt på rumpan, men det är mycket bättre nu). Vi tror att han har fastnat i något när han var utlånad till någon annan, men vi kan ju inte veta säkert! Vi har inte tagit in honnom i nån spolspilta eftersom vi märkte att han var rädd för slangar när vi skulle bada honom utmhus, han ville inte vara nära den där läskiga saken. Sen så var det en jätte stor golvbrun och en kant upp till spolspiltan i förra stallet. Sen är det väldigt trångt där också.

Så eftersom han är RÄDD (och det är han verkligen) så vill vi inte bråka med honnom, så vi får ta det väldigt lugnt och fint med honnom när det gäller vatten slangar.

Därför behöver vi "spolspilte träna" honnom, men det gick tyvär inte igår. :(






Kommentera!<3
Postat av: Elvskogsmuppen

Men gud! Vad pinsamt att ni tog min kommentar som ett inlägg! Nu ser jag verkligen hur elakt de ser ut, inte meningen :)

2011-04-13 @ 13:34:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0