Fördommar!

Jag tror att alla har haft fördommar för någon någon gång. Eller håller ni inte med?

De "vanliga" fördommarna är vell dessa!

Dressyr "tanter":
Vågar inte rida ut, tror att man är bäst även fast man inte är det. Det är baa ens egna häst som duger och inget annat. alltid jätte sura och jätte bichiga. Dem sägeer inte hej när dem kommer in i stallet och inte heller när dem går. Pratar ingenting, tackar inte om man flyttar på sig.

Hopp ungar:
Bryr sig aldrig om hästens bästa bara man vinner på en tävling. Hoppar aldeles för mycket och ofta. Rider sönder sin häst. När dem inte hoppar så galloperar dem som galningar i skogen. skrittar aldrig fram.

Ponny mammor:
Skryter om sitt barn och inget annat finns för dem. Skall altid visa att sitt barn är bäst på allt, om det gäller ridning eller att linda ben spelar ingen roll. Deras barn är alltid bäst!

Skogs ungarna:
Rider bara ut hela tiden, inget annat är roligt. De älskar att rida ut i timmar. De bryr sig inte oom vad dem eller hästen har på sig. det ända roliga med hästar är att rida ut.

Bara rida "ungarna":
Mamma får mocka, göra iordning, leda fram och allt annat tråkigt! Så kan jag hoppa upp på en färdig häst och träna i någon timme!

Hahahaha, detta var vell några fördommar som vi ryttare har om andra ryttare. I vissa fall så stämmer vissa delar men jag säger inte att det är såhär! Men man brukar nog tro såhär innan man träffar tex. en dressyr "tant". Dem kan vell vara jätte trevliga och pratsamma! Men tyvär så har man dessa fördommar!

Kontakta oss? [email protected]

Kram, kram!


Kommentera!<3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0