Hästar är flockdjur!

Ja hästar är faktist flockdjur trots det så ser man mpnga hästar stå ensama i hagen. Dessvärre är det inte alltid man vill ha en häst men minst en annan häst för att man är rädd att den skall bli skadad och så.

De gånger jag tycker att det är okej att ha en häst enssam:
- Den är skadad
- Trivs inte med någon av hästarna i stallet
- Hittar ingen annan häst till den som passar
- Är elak mot andra hästar

Ja jag tycker att det är i dessa fall man får ha en häst ensam. Våra har stått ensama ett tag och det slutade med att Shadow fick stå inne hela dagarna för att han tröck så mycket på stängslet. Vi letade och letade en häst som han kunde gå med och sedan släppte vi ihop honnom med Biggen. Fire går även med en häst som heter Nero och Don går med en häst som heter Oktas. Ja alla våra hästar går med någon och terivs jätte bra. De busar och har roligt det gör inte hästar som står ensamma för de är födda som flockdjur och jag tycker att de borde få vara det också!


Shadow och Biggen är super bra vänner och ser ju super söta ut eller? Ja Shadow är högst i rang i alla fall tror vi det och biggen är på honnom lite för mycket i bland men det fungerar bra och Shadow säger bara ifrån och då låter Biggen Shadow vara. Söötisar Svart och vit så sööta!:D

Det här är Don och Oktas de funkar bar tillsammans och gillar varandra:D

Hittade ingen bild på båda så ni får nöja er med denna;) Ja Fire och Nero trivs bra tillsammans och busar och har kul:D

Kram


Kommentera!<3
Postat av: louise & sofia

så sant! bra skrivet :)

2011-01-26 @ 18:16:01
URL: http://galetfort.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0