Ingen ridning idag!

Idag blev det ingen ridning! :(

Mamma kom hem så sent från jobbet och det är ju näst intill omöjligt att ta sig med buss till stallet! Så vi åkte ut och mockade och borstade och ledde! Ja dess utom hade de tagit bort ridhus dörren så det var ett stort hål in till ridhuset. Jag tror att alla hästarna hade sett spöken om vi red där. Ja bara när vi ledde så tittade dem ut och undrade vad som hände:D

Men imorgon blir det ute ritt eftersom de skall fixa nått med ridhuset! Ja dom skall typ plana ut det då det är lite buckligt!:) Hoppas att det blir bra:)

Vi vill bara tacka alla nya läsare vi fått för att ni kollat in här! Vi har en stor changs att få rekord (för oss) med besökare! Jätte roligt!

Jag vill påminna er om att vi har en mail som ni kan maila vad som helst till! Eller nästan vad som helst! Men ni kan maila till den iallafall! Vi skulle bli så glada om ni mailar eller komenterar och säger hur vi kan förbättra våran blogg och ni får gärna maila idolbilder mm! Då blir vi så glada! Vi kommer publicera de idol bilder vi får in och även länka till de som vill:) Men då får ni skriva en adress:) (Om en bild inte är passande för bloggen eller likandde kommer den inte läggas ut!) 

Mail: [email protected]



Ja små söötisar:) 

Kram

Kommentera!<3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0