Gårdagens ridpass Shadow!


Ja, igår tränade jag Shadow för Isabelle! Det var riktigt skönt att komma igång att träna igen. det blev ju inte så mycket träning på vintern eftersom vi blev sjuka. Men nu kommer vi nog komma igång och träna ordentligt eftersom Isabelle är Cornelias stora syster och Cornelia har ju kommit med sin Hingst till vårt stall! Så då kommer ju Isabelle komma och träna Cornelia och då kan hon träna oss också! :)

Men själva ridningen Gick super bra med tanke på att det var länge sedan vi tränade! Shadow var ganska lydig och tyckte att det var roligt! Vi tränade mycket på tempoväxlingar och han var jätte duktig. Tanken var att dem inte skulle bli svettiga eftersom dem står ute men han e ju så långhårig att han blev svettig endå! :P

Nu tänker ni säkert "varför klipper dem inte hästen då?" Men det gör vi inte eftersom Shadow är en gammal ponny och eftersom han står ute vill vi inte att han skall frysa. OM dem fryser finns ju risken att dem tappar vikt och det är ju svårare att få upp en gammal ponny i vikt än en yngre!

Bilder från ridpasset kommer i bästa fall ikväll!

Bild på Cornelia och Valdo (hingsten) Bilden lånade jag från Ida!

Fint va!


Söta lilla Ida!

Hoppas bilderna på oss kommer ikväll! Måste redigera dem och fixa lite! ;P


Kommentera!<3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0