Tävlingsplatsen!

Nu tänkte vi köra en liten utverdering på tävlingsplatsen.

Parkering:
Parkeringen var ganska bra, men väldigt liten. För oss var parkerings möjligheten väldigt bra, men andra fick stå på betydligt sämre platser.

Funktionärer:
Funktionerärna var ganska få och många var typ barn. Därför kändes det hela lite rörigt och oseriöst. Det var endast funktionärerna som var vid parkeringen som hade västar, så det var ganska svårt att veta vilka som var fuktionärer och vilka som var vanliga mäniskor.

Framridnings möjlighet:
Det fanns två framridnings banor, ett var på en utebana där det var många mäniskor runtomkring och väldigt stökigt. Därför red väldigt få där och i stället i ridhuset. Det var bra underlag och inte allt för varmt. Men eftersom det var många ekipage där inne så var det trångt och svårt att göra det man ville.

Tävlingsbanan:
Tävlingsbanan låg presis brevid en gång väg, där det var många mäniskor som rörde sig och han blev då lite spänd. Så det var lite tråkigt att det var så många som gick, cyklade, sprang osv brevid tävlingsbanan.

Priser:
Ja, jennifer blev ju inte placerad, men vi såg att vinnaren av klassen innan vann ett vinnar täcke och att tvåan i min klass fast på c-ponny och b-ponny fick ett shabrak. Rosseterna såg ganska tråkiga ut. Prisena var nog ändå ganska bra. :)

Bild från tävlingsdagen! :)



Sööt! <3


Kommentera!<3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0